Zdravo znam deka e poodamna posuvano… se spremame da odime vo Ceska na Invitro so donacija, bi sakala da ve prasam Kako ste zadovolni I kako stapivte vo kontakt so niv
Dali moze nekoj da mi spodeli kolku bea vez vausher na priavtno vo sistina Punkcija, anestezija i transfer
Ви благодарам , не знам како ке се одвиваат настаните , лошо е што ке ме фати период на продолжен викенд , но ај ке видиме , зависи колку ке ми траат стимулациите ..
Mojata punkcija bese sabota.vo plodnost i vikend vrsat pregledi koga treba i punkcija i transferi.doktor tase nema slobodni denovi sekogas e dostapen vo bolnicata koga i da treba.
Менуваа цени неколку пати, можеш да се јавиш на телефон и да ти дадат најточни информации. Сосема се во ред од тој аспект. Телефонот го имаш на нивната страна.
Здраво девојки, ме интересира со дијагноза олигоастенотератоспермија дали се задолжителни инсеминации? Еве го и спермограмот на маж ми
Ne se zadolzitelni , jas so istata dijagnoza imav edna isiminacija cisto onaka da probame i posle toa dr odma pisa vo izvestaj za ivf i mi odobrija
Ние направивме и доставивме.Матичниот гинеколог така ни рече,вика за секој случај доставете не ве кошта ништо.
Здраво Ве молам тие што имате искуство со постапка на забременување со донор да споделите. Колку трае процесот колку чини и која клиника ја препорачувате?
Здраво, Ние имавме онлине консултации со клиниката Embriolab во Солун, имаат страна на Facebook може да ги заследете и објавуваат кога имаат онлине консултации. Од прикила ни кажаа дека ќе кошта околу 6500 eur. Здравје наредниот месец имам закажано преглед па може нахнадно да споделам повеќе детали и искуство.
Нас со астенозооспермија и ниско амх ни одобрија без инсеминации, ивф доктор ми напиша во извештајот кога правев 4Д.
Прашање до оние девојчиња што правеле трансфер на замрзнати.На природен циклус по примање на инекција овитрел после колку дена од примањето имавте трансфер на замрзнати.