И мене слично ме има откачено, демек со ремонт - ти имам кажано. Една Анита нема да ме запре да успеам! Мене докторот да ми се погоди, за неа не ми е гајле.
дај Боже да останиме трудни па пелени и креветчиња да купвиме и за врстата на влажни марамици да си прајме муабет
едно е сигурно, ако имам ќерка сигурно нема да се вика Анита,....окапав таму чекајќи ја да се смилува да ме викне.можда згрешив шо одев по тренерки облечена ко пастув...нареден пат здравје на ифв со штиклите
I psihata t.e. da si go pustis mozokot na pasenje. Ako ne si opustena dazabe i sestri i d-r i pari. Za site ova vazi(i za mene). Namerno dopisav da ne mi skoknes ko vo drugi mesta na forumov(ili pogresno da me razberes i pofalis deka sum bezobrazna).
Sakam da prasam za tie sto odat kaj ivanovski kako i preku koj se zakazuva za kaj nego.Koja sestra treba daja baram.Jas odev vow Plodnost sega sakame kaj Ivanovski.
Prv pat posle in vitro imam tt okolu 37 i imam osetlivost na gradite posle nedela dena...ke vidime na testot za krv...zdravje
Se zakazuva kaj sestra Saska,javi se na brojot na Sistina i ke ti kazat kade da se obratis ili javi se na 02 3099 560 i ke ti ja dadat,toa e broj direktno na asistirana reprodukcija
Jas pak sum i so sminka i so stikla hahahaha ,mene zatoa taa Anita ako e taa non stop mi vika zdravo,pa sto me kazete hihihi
Aj da se ufrlam vo muabetot, i jas sum kaj Ivanovski. Samo pozitivni komentari imam za nego Pozitiven, muabetcija, znae atmosfera da napravi, mozes da prasas se i da dobies korekten odgovor bez da te seta po planini ili da te otkaci nabrzina. I pred se, profesionalec. Covekot definitivno si ja znae i si ja raboti rabotata najdobro sto moze. Edinstven moment na koj treba da bides spremna, e cekanjeto. No kolku sto mozam da zabelezam od ona sto go pisuvaat drugite devojki, sekade e taka. Srekno!