При инсеминации и прва стимулација примав Естрофем за ендометриум. Последната инсеминација 2-3 дена пред инсеминација примив некоја ампула вагинално, не знам како се викаше, Ивановски и кажа на сестрата и знам дека чинеше накај 4000 денари. Јас препрашав, се обидов да запомнам, ама не успеав. Тоа е од мое искуство. Последното ивф ми беше најдебел ендометриум, Трајковски малце дури зачуден беше. Ама вежбав едно 6-7 месеци пред целата процедура.
Мммм така веќбањето и активноста помага значи. Може затоа ми кажа и мене др. Трајковски да се движам повеќе да бидам активна.
Да си кажам и во матичната тема на форумот. Дојдоа на свет моите душички две Секој да си дочека ваква среќа.
Da se pofalam i jas denes vidovme deka se bliznachinja i moite za dve nedeli treba da slushneme srcenca.I doktor Tashe beshe presrekjen koga vide deka se dve, a jas i soprugot sme najsrekjni i gordi roditeli na edno preubavo momche a srekjata ke ni bide ushte pogolema koga ke ni dojdat na svet i dvete malechki srca,so GOSPOD NAPREDse da bide vo red i na site ja posakuvam taa srekja❤❤