Konkurencijata ke si g napravi svoeto. Mozebi ke im treba malku vreme da se ekipiraat vo noviot objekt, no stom vlegle, ne vleguvaat za dzabe. Tase ke go krka kopanot.
Izvini beba... po reska sum te vmetnala vo drug odgovor. Niz Evropa dostavuvaat, i vo zemji koi ne se clenki na EU, a se naogaat vo Evropa (Norveska, Svajcarija)..taka pisuva. Makedonija nitu ja zemaat predvid kako kandidat za vo EU, nitu pak geografski nekoj ja stava vo Evropa. Zamoliv bliski luge koi se niz EU da mi zavrsat rabota. Ako do ponedelnik ne gi imam veke vo raka, ke zemam Ane sto mi ponudi od tie bugarskite.
Така е Нате. Некои луѓе имаат мутација во MTHFR генот (хомозиготна или хетерозиготна) и не можат да ја преработат вештачката форма на фолна, затоа им треба L methylfolat како крајна обработена форма, како би се избегнала препреката на дефектниот ген и организмот ќе си добие фолат кој е многу битен за многу функции, не само за правилен развој на фетусот. Јас имам хетерозиготна мутација на MTHFR 677ct, пијам веќе 5-6 месеци, го купив од Бугарија како Неофолик мета.
Nate a tie bugarskite sto gi spomna? I tie se metilfolat? Ako se isti da si poracam uste denes? Pisimi go tocno imeto...
@gerbera.tm jas nemam ispituvano nisto od toa sto navede no folnata ne ja podnesuvam.sakam i jas od ovie da poracam bidejki vo sekoj slucaj ne se stetni taka? Uste denes ke poracam da mi ispratat.tebe ti pomogna kolku sto se sekavam ☺ Vi blagodaram mnogu i tebe i na @Natasa. P
Да, тие ги пијам. Сакам да пробам и други, некои што имаат дополнителни состојки од природно потекло.
Јас бидејќи имам проблем со генот пијам повеќе, а ти пошто не си испитала, пробај си по едно. Тука сме за се да си помагаме и да се поддржуваме. Гушка
Претпоставувам дека на почеток ќе вршат само прегледи и ќе носат лекари од Ск. Барем Ремедика ај нас функционира по тој принцип , а исто и Филип Втори. Иако сега е проширена и отиде едно ниво погоре. Секако ќе ни биде олеснување.
Девојчиња, бев на ехо, едно бумбарче се вгнездило се надевам овој пат ќе успееме. Ве гушкам сите и ви ја посакувам сета среќа на овој свет, знам дека уште малку сите ќе се радувате.
Епа нека биде умно тоа бумбарчето и нека си остане таму до девети месец .Да ве чува Господ и се да биде како што треба
@bebaa , samo sto dobiv odgovor od life extension europe Se vrsi dostava i vo Makedonija. Koj e zainteresiran, sloodno moze da si naraca sto mu e potrebno. Eve go linkceto do l-methylfolat kade jas gledav.. https://www.lifeextensioneurope.com...-methylfolate-1000-mcg-100-vegetarian-tablets
Cestitki imaj lesna bremenost i Gospod da ve cuva i da zvleces noga i site da si se dopisuvame vo trudnicki muabeti