Zenski 6ti den od transfer mi e nemamm nekoi simptomi samo mala nelagodnost vo stomakot od vreme na vremeeee grceviii, ako moze nekoja podrskaaaaa ))) vi blagodaram odnapredd
Како закажувате термин кај Ивф докторот, преку сестрата или да се јавувам во болницата? Првиот пат закажав преку друг доктор...
Да се пријавам,денес од нигде никаде плачки,изгледа ме спукаа хормониве. До мене ли е до хормониве ли е? Си седам и си плачам,а зошто,не знам
Vikaat deka se isti simptomi taka da najdobro bi bilo da ne se opteretuvame se e vo Bozji racee nie dadovme se od sebee
Здраво девојки, пишував и на друга тема 2 год неуспешни обиди, минатиот месец правев инсеминација неуспешна, необјаснет стерилитет. Сакаме да почнеме со ивф без ваучер бидејќи не ни се чека, има ли некоја членка да ми објасни како оди процедурата, што е краток/долг протокол, некако како читам имам нафрлани информации, секаки може и во лп да ми пишете да не ја трупаме групава. Иначе ме води Трајковски низ овие процедури, ќе се јавам утре но можеби имате инфо дали е на одмор и до кога?
Прави така како што ти е најубаво Јас после 5-6 ден правев домашен тест и покажува, значи НАЈРАНО според мене тогаш ќе покаже, два пати после ивф истото го направив и после си проверував секој втор ден преку домашен тест до 14ти ден, ама тоа сум јас А како е правилно, ќе си одлучи секој сам, а ако сакаш најубаво да си слушаш доктор и да си провериш од крв на 14ти ден.
Јас на 14.06 имав трансфер на тридневни ембриони. Ако не можам да издржам до бета,кога да направам домашен тест?