Хахаха, кога ти сакаш да направиш? Има некој поудобно му е да почека па да провери, има нестрпливи, има различни искуства низ форумов и со порано проверување и со чекање. Ако си нестрплива можеш да провериш со прва мокрача, ако сакаш и ако можеш уште малце да почекаш можеш да почекаш. Кај мене беа 5 дневни ембриони и покажаа еднаш на 5ти и еднаш на 6ти ден домашен тест.
Mozes dasi naparavis test,zemi si eftin labokvik najtocen i najeftin da nefrlas pari na skapi testovi
Od utre veke mozes da napravis domasen test so urina zemi si SelfClear mozes vo sekoe vreme da go napravis. Mene na 10ti den mi pokaza pozitiven test bleda crta.
И јас денес цел ден си плачам. Направив тест од 25 ден што се,но не со прва мокраќа, негативен. Има ли надеж?. Во среда треба направам и да му кажам на докторот. Има ли шанси да покаже позитивнен
A zosto negativno za da imas uspeh moras da bides najprvo i najbitno pozitina silna vezba vo gospod i vo doktorot koj si go izbrala a drugoto samo po sebe si doaga a so negativni misli ne stasuvas do nikade znam licno po sebe bas koga si rekov e sega ke bide i mora da bide po pozitivna nikogas ne sum bila e bas togas uspeav
Zenski ne znam dali od progesteronot no menee denes cel den vo placenje mi pominaaa,,, vaka se nemam custv mnogu odamnaaa
10ти ден од трансфер на тридневни ембриони. Сега направив Selfclear тест,негативен. Барем бледа втора цртка да имаше да се понадевав,вака планирам и терапијата да ја прекинам,да не се клукам за џабе.Тоа е тоа,не ни очекував позитивен тест,барем не сум изненадена.
Мила не се обесхрабрувај, и те молам никако немој на своја рака да прекинуваш терапија. Почекај до денот кога треба преку крв да направиш, или консултирај се со доктор пред било што да направиш.
Moze e pokasno implantacija rano tie da prekines terapija,ke pocekas do 14 den,za dva dena napravi si beta hcg preku krv.Terapija nikako prekinuvanje.Probaj napravi uste eden Labokvik i gledaj pred dago pravis testot da nemas pieno mnogu tecnosti da netie retka urinata
Почекај не прекинувај терапија на своја рака на 3 дневни ембриони покасно покажува точен резултат а и да ту кажам мене најточно ми покажаа оние најефтините тестови 28 ден мислам дека беа другите што ги правев негативни а тој многу многу бледа линија
На 9ти ден од ЕТ на петдневен ембрион покажува преку крв. Направи си утре bHCG, и ќе знаеш на што си. Во Грција кај што правиме ИВФ така препорачуваат. Со среќа!
Не ја прекинувај терапијата, може да биде подоцнежна имплементација... Јас чекала до 14-ти ден како што препорачуваат кај нас....
https://surecheck.info/mk/when-to-test/ decki eve link ne si pravete stresovi pred vreme. Iskreno ja nema da se testiram doma strav mi e