Zenski iskustvo nekoj so histeroskopija dali ima zosto mene mi se pojavi polipot i 90 posto mi rekoa deka e neuspesno radi toa i mi preporacuvaat histeroskopija kako odi toa so celosna anestezija e ili
Не нема,јас вчера правев хистероскопија и отстранување на полип.Ништо страшно со анестезија,имав болка кога се разбудив и мало крварење.Денеска немам крварење само некоја тапа болка
Fala mnogu vekje sum rastrevozena od secenjee mislam deka od laparaskopijaa i od anesteziii no sto da pravam moram da prodolzam
И мојот трансфер е неуспешен. Док рече 2 месеци пауза па пак ново. Јас останувам и природно. Но ме чуди што никој не ми рекол дај да средеме овулацијА, може природно. Незнам се ми е измешано. Плачам, пеам се смеам, уфуф. Како и сто да пијам заовулација, полицистични јајници.
Zal mi e srcko toa e mora novi sli za nareden transfer odmor relaksacija i slicno, inaku za policisticni folinomel kade pravese inaku
Inaku decki mislam deka spadjam vo fenomen ciklusot ne mi docni mislam deka i dobiv ne e toa im. Krvarenje tuku tocno si dobiv na den denes eve pointenzivno mi e taka da mens ne me zaobikoluva ne me napusta vo ni eden slucaj
Aiii zs vakvi vesti denes od site Mene mi e 9ti den od transver , kako so nemam nikakvi simtomi i nadez posle vasive vesti ne mi se ni prai test
Zenski iskreno fala vi za podrskata mnogu mi znaciiiiii da ne bea nekoi moi drugarki odd grupava mislam deka ke spobudalev, na site drugi koisto cekaaat rezultat test im posakuvamm visokaa beta od srce cekam da ne izraduvaa nekoja clenka ♡
Ајде барем некој да не израдува на темата. И ја утре сум на бета, ама се си мислам ќе се придружам во денешниот клуб .
I ja taka si mislam, imas li nekoj simtom neso da ti se desava bilo so, zs ja sum bukvalno kako nis da ne sum pravela ni terapija da nemam primano
Ме боли стомак два дена ко да ќе добијам, денес по малку од време на време, друго ништо посебно не приметувам. Некои денови лошеници тахикардии имав, денес нешто пак лошење како умор и тешко за дишење, ама тоа ваљда од времево и може ако добијам. Така да немам нешто надеж.