Не се разбирам многу во ембриони, но моите два ембриона тродневни 10 клеточни едно успеа. Според интернет 10 клеточен ембрион е добар, за тоа и ти го замрзнале.
Ајде вака. Кажи што мака имаш,какви дијагнози и слично… Вака не можеме да те разбереме што подразбираш под потежок случај.
Super ti e,moze keti uspee i toj vo sistina dzabe ke davas ogromni pari za prefrlanje na embrionot.Kaj koj doktor si vo sistina
Мислам да не ни носиш бета. Јас носев негативна ми беше. Ама има членки само извештајот од трансфер го имаат поднесено. Зошто од тогаш се сметаат 6 месеци.
Незнам да не те лажам за втор ваучер. Мене матичната ми кажа 4д... А гледам на страната на фондот 2д на јајници и 3 д на матка пишува.
Мислам дека и Трајковски да го прашаш, ке ти каже да не трошиш пари од една во др клиника да го носиш, да си направиш трансфер во Систина и ако не биде успешен, од почеток да одиш кај него.
Јас не знам кога ќе поднесувам, требаше сега крај на Јуни, ама некако по жешково не ми се малтретира, па може негде Септември/Октомври, после одмор со нови сили. А хсг правев лани во Август, дали ќе ми важи тоа? Па мислам оргиналот го дадов во Фонд, сигурно имам копија негде, тогаш од се си направив копии. Ако сум на природен па се мислам и на приватно, ама ете сакам да знам случајно ако поднесувам да втор ваучер.
Едно прашање феминки после неуспешно ивф после скоро 2 месеца правев хормонален статус и намалено ми е тсх од 2.80 на 2.63 знам за бременост треба уште, но дали може од стимулациите да се намалило не ми е јасно нели многу тешко се намалува.
ТСХ од стимулации може САМО да ти се накачи, сега можно е да се стабилизира, а можно и да си поопуштена и си се намалило природно, тироидна секако на стрес реагира Битнооо е дека не е страшна вредност, убаво е да е под 2 за бременост, но ЕПТЕН ако сакаш со ендокринолог да се консултираш за терапија, иако мислам дека вредноста ти е ок и како што прочитав тука од искуства, а и од мое лично, во ред е за постигнување бременост
ХСГ ти важи, поднеси си копија, имаат тие таму во досие дека оригиналот ти е таму. Јас баш прашував кога поднесував за прв ваучер, што со документите од кои имаме еден примерок и еднаш се прават, ми рекоа си имаме ние се’ во досие ако притреба за втор ваучер.
Odi kaj Lazarevski ako nema termin baraj kaj Ivanovski.Pretpostavuvam deka si kaj Popovic smeni go togas,odi kaj ovie dvajca tie naj vrv od doktori
Мила, како што е Господ никој не е, имало и успешни приказни и во поодминати години. Каде одиш во која болница си? Што велат докторите?