Нате што е со постов едвај 2реда, од ком. ни еден, не се стискај пиши Батали ти клексани 9месеци дај Боже да ги откачиш за 9недели, ние сакаме 9месеци да ти расте мешко
Vo grc sum Emce, zatoa taka po eden red... pisete nesto ako znaete kako da se podobri receptivnosta Ovoj pat poslednite zamrznati eskimi ke gi stavame.
Nate jas procitav nekade po portalive deka posle transfer korisen bil puterot od kikiritki.pisuvase kolku i da zvuci cudno pomagal za vgnezduvanje.pa probaj
Ova lezanjevo bilo epten tesko,hahaha hhhhha rekov deka sum olabavena,ama se streknuvam na sekoe mokrenjei izleguva belo,sigurmo od crinonot,hahahaha,a i koga stanuvam koga sakam da se napnam,auuu arno rekovte psiha ubiva
дали може некој да ми каже колку инекции се примат за ин витро јас завршив со првите девет во стомах сега контрола
Imas suprefakt samo 25,pa imas fostimoni nekade okolu 2 nedeli,imas za bockanje ama se za ubavo,ne se sekiraj ke se naviknes
Devojcinja aj jas da prasam tie sto ste piele jasmin imavte li tegobi aj mislev den dva ke pomine ama eve veke 10 dena ase napijam posle saat dva se osekam tesko mi se gadi zeludnik me naboluva kaj site vaka e ili samo jas sum izrod hiihi
Ma ne da imam a se napijam cel den mi enikakov kako plus 10 kila da imam se osekam amatoa e ke trpime sto mora
За убаво е, се издржува...јас имав нагони за повраќање и главоболки, речиси 15 дена, после тоа беше подобро.
Zdravo dragi feminki, jas go citam forumov veke nekoe vreme pa resiv da se pridruzam. Veke mislam deka site ve poznavam od citanje Jas pravev ivf pred 6 dena i sega sum cela prasalnici sto i kako ke bide. Imam veke bolki kako pred dobivanje i matkata mi krkori pa neznam dali e normalno? Ve pozdravuvam site i vi posakuvam mnogu uspeh.
Добредојде Ајде уште малку убави вести. Мене после 4 дена од трансфер почна да ме боли стомакот, цела вечер грчеви, како да ќе добијам следните денови. Но не добив, тоа најверојатно беше имплантација на ембрионот, и со втората бременост беше потполно исто. Така да уживкај и чекаме висока бета.