Lele daj Boze da e toa ☺do vcera imav samo poduen stomak a denes stomak kicma cela desna strana me boli...
Pravev vo Remedika kaj dr.Hadzi Lega, do utre odmaram vo sabota sum na rabota. Fala vi mnogu daj Boze site da uspeeme
Eve sum jas so novini mi baraa histeroskopija od fondot a problemot e vo spermovgamot a da bidi uste potragicno doktorkata na gak mi zakaza za vtornik ama i laproskpoija ke mi pravi ne znam zosto bez pricina i toa i toa ,malku se plasam!...
A site denovi samo lezis,lele jas vtor lezam se pobrkav,a hormoni mi rabotat,de placam,de sum nervozna,ama najmnogu na placka me tera.Jas planiram do nedela,od ponedelnik najnormalen zivot
Tri dena lezev, stanuvav za jadenje i toalet, potoa najnormalno so toa sto ne se zamoruvam so fizicka rabota, se rasetuvam niz doma. Denes veke izlegov i do prodavnica ☺
Mene ova moite ke me unistat,sakaat 1 mesec da lezam hahahahaha.Ni za jadenje na stanuvam,jadam vo krevet.Uste lopatka da mi zemat ....
@sakambebe ако имаш можност и нерви лежи си, што се замараш филмови, книги, игрици, фб, фемина... Јас првите три до пет дена лежев, јадев во кревет, станував само за до тоалет...после најнормално ама без многу замарање, додуша и самото тело е истоштено и немав сили за повеќе. Лежи уживај, после ќе го бараш времево кога си можела слободно да лежиш и одмараш Не мисли на симптоми и тестови, пушти мозок на пасење и кулирај. Остави ги нека ти угодуваат. Камо да ми се врати тоа време, кога сопругот ме пазеше и мазеше, носеше јадење, кафе во кревет... Уживај, се ќе биде.
Bas taka,ubavo e koga ti ugoduvaat,ama jas sum epten temperamentna osoba i ova tesko mi paga,ne deka mi preci,ubavo e sto site se okolu mene
Уживај! сега е период за одмор, ќе шеташ после со количка со бебе. Се во свое време. И јас сум темпераментна ама лежев и уживав. Пет дена се, не се пет години Замисли како им е на оние со патолошка бременост
Devojki da prasam koga se bockavte za ivf dali sekoj den menuvavte i spricevi i iglicki i dali pred bockanje se mackavte so alkohol?
Обавезно нови шприцеви и игли. Колку пати боцкање, толку шприцеви и игли. Искористените ги фрлаш. Дезифинцирав и со алкохол.