Stop inekcijata e hcg hormon i da pokazuva pozitiven test no ne i posle 14 dena. Maksimalno do 10dena… kaj mene posledniot pat za Edna nedela bese veke iscistena. Mi zvuci na ubavi vesti!
Nk kletki na imunologija imam ispitano I izleze ok. Na biopsija od endometrium 10%. Taka da napravete I edno I drugo. Vo remedika pravev okolu 25.000 mislam bese.
Мене трансфузиолог , ми препиша исто , 15 дена клексани пред трансфер . Ми направи извештај . За кога ќе правам ИВФ. Тоа ќе биде за месец дена, и пак ли ќе ми треба нов извештај?
Девојки здраво, дали дали сите што сте правеле ин витро сте земале контрацептивни таблети на почеток? Една пријателка ми кажа дека додека земала имала 6 неуспешни, но кога отишла кај друг доктор кој не ин препишал контрацепција било успешно ин витрото
Јас за првото ивф пиев микрогинон еден циклус, па нареден стимулација. Ова е со долг протокол. За второто имав краток модифициран, не пиев контрацептиви и да, беше успешно. Дали има влијание на исходот - не знам.
Zdravo devojki Denes mi e 4 den od invitro bez denot na transver i denes kako da me pecka I boli papokot dali e simtom