Не очајувај , нека се одмори организмот од хормонски терапии ...вежбај , храни се здраво . Направи си испитувања ,ако мислиш дека мекаде сте направиле пропусти . 6 месеци треба да поминат , за повторно да поднесиш документи .
Devojki zdravo dali nekoja od vas ima broj od sestra Anita od kaj Lazarevski i moze da mi go pishe. Moze i vo poraka. Fala vi i ubav den
Zdravo devojki Eve me i mene so losi vesti Denes pravev test na 5 dnevni embrioni i mi pokaza negativen Denes mi e 9 den od transver Mnogu sum razocarana
Rano si go napravila testot mozebi, ne se razocaruvaj. Pocekaj uste 2 dena pa pak napravi. Ne prekinuvaj so terapija. Na forumov ima tolku slucai koga im pokazalo na test negativno, a potoa preku krv bile bremeni.
Зависи каков тест, има тестови се прават со прва урина, некои можеш и во текот на денот. Прашај во аптека ќе ти дадат.
Здраво на сите. Дали некој имал болки после Овитреле? Јас пред два дена ставив Овитреле инекција и од ноќеска имам големи болки во јајниците и во кичмата. А сега почнува и ниско во средишниот дел од стомакот. Дали некој има вакво искуство и дали е нормално или нешто не е во ред? Инаку чекам трансфер.
Zdravo zenski edna moja prijatelka zapocna procedura za invitro so kratok protokol preku fond.denes koga bila na pregled i rekle da se bocka so cetrodite ama i rekle deka ednata kosta 2500 den deka ne ode preku fond.dali e toa taka ili ima nekoi propusti?
I preku krv e negativno..poveke sreka za sest meseci... Dali pak istite dokumenti gi baraat i dali moze da se sobiraat pred da pominat tie sest meseci da ne se gubinvreme
Жал ми е мила, знам колку си разочарана, ама верувај дека ќе биде во најбрзо време. Дај си сега одмор и на организмот и психички, и почни со собирање документи.
Ne se plashi eve moe iskustvo da spodelam primav do nekade 16ta nedela progesteron depo na 4 dena, a potoa do 30-32 ne mi teknuva tocno ednash nedelno. Se se zavrshi dobro. So lesno
Devojki pak jas Sega pred malku zabelezav kafeava fleka i na toaletot cvetla rozava krv(kako proretcena) nemam bolki .pravev dva testa negativni.9 den od transver na 5 dnevni embrioni
Mozebi e toa implantacicko krvarenje jas imav takvo i utredenta mi pokaza pozitiven test na 10 den go pravev testot isto 5 dnevni embrioni napravi si beta preki krv najtocno ke ti pokaze
I jas se nadevam deka se raboti za toa.samo se plasam so se pojavi duri na 9 den.po forumot citam na 6 7 den.ti blagodaram za podrskata i za odvoenoto vreme
Женски денес на преглед докторот ми го прекина прогестеронот, имам две пакувања резервни, доколку некој неможе да ги најде во аптека, пишете ми ќе ви ги дадам по иста цена што сум ги купила