Dhea, Q10, мака, вит. Е, Д, Ц, Б-комплекс, Л-аргинин, омега-3, метил фолат, метил В12. Храна: протеини и салати да доминираат.
Micronized Dhea,meti folat,metilb12,vitamin D,Q10,Impryl i na svoja raka L Arginin za podobra prokrvenost na endometriumot.Bez mlecni proizvodi,cigari alkohol gazirani i negazirani sokovi.
Dali ima nekoja praveno invitro so donirani jajce kletki me interesira.od fondot mi baraat amh hormon da im pratam na mene mi e nizok pa veke jasno mi e kakov vaucer ke mi se odobri.me interesira fondot togas vo takov slucaj sto pokriva?i kolku kostaat jajce kletkite? Jas bi pravela invitro vo plodnost.
Здраво девојки, ми останаа две кутии Пролутекс и три кутии Естрофем и би сакала да ги подарам. Ако на некоја од вас и треба за скоро време пишете ми.
Ima li nekoja sto e vo procedura za invitro za vtoro dete? Me interesira dali koga odite kaj doktorot nosite cela istorija i od prethodno, ili samo nov spermogram i hormoni? Mislam u sistina elektronski imaat zacuvano istorija ama ne sym sivurna sto da nosam, da ne otidam kako za ma kafe muabet
Здраво Сакам за еден совет од вас тука мили Денес добив одговор од Фондот за здравство ми бараат ХСЦ /2Д 3Д ехо на кавум утерии дали некој од вас знае каде се прави колку е цената и што се испитува.Благодарам за советите.♥️
Za prv vaucer imas pravo na zalba za da ti odobrat so tvoi j.kletki,mislam samo na 1 moze da ti odobrat
Ne.vtor pat.od prviot vaucer stignav do punkcija samo prazni bea jajce kletkite moze zatoa sega za vtor vaucer mi baraat amh.
Ti baraat HSC kako histeroskopija ?? Ili jas gresno sum razbrala. I imase podneseno 4d eho, a oni ti baraat 2d i 3d?
Земи си упат за на Гак, би ти ги препорачала Тофоски или Калчовски. Разговарај со нив. Тофоски мислам беше и во комисијата. Прашај го дали би можело нешто да ти напише за да не правиш хистероскопија доколку навистина е се во ред со матката и нема потреба за тоа.