Fala ti.moja bliska prijatelka i pobaraa dostavi i odobria so donirani im prati prigovor i odobria so nejzini ama i naznacia deka veke nema pravo da aplicira preku fond.po nejze znam.
Јас ова го разбирам како или/или. Не верувам дека ти бараат хистероскопија плус 2Д/3Д. Јави се или тркни во фонд прашај.
Jas sum so visok FSH I nizok AMH, za prviot vaucer koga dopolnitelno mi baraa AMH si prativ I molba za da mi odobrat so moi j.k. Taka I mi bese odobren,stignav I do transfer ama neuspesno. Sega Po vtor pat podnesiv,mi baraa dopolnitelno 2/3 D pa da vidam kako ke mi odobrat.
Zdravo zenski Sakav da Ve prasham kako e procedurata za transfer na embrion od new born clinic, so odobruvanje (vaucer) od fondot sto dokumenti se potrebni . Fala vi od napred
Трансфер на замрзнат ембрион? Ако е трансфер само на замрзнат, не е цела постапка ивф, се аплицира за ваучер само за трансфер Јави се во newborn ќе ти дадат листа што точно е потребно
Zdravo zenski Ve molam iskustva koja ima denes mi e 4 den od transfer na dve embrioncinja , od Koj den pocnavte da imate simptomi i dali pravevte test doma i na Koj den
Обично симптомите се јавуваат после 6 ден, ама не мора да значи. Можеш да немаш никаков симптом и пак да си бремена. Не ги мисли симптомите Тест дома правев на 13 после трансфер. Со среќа
Jas isto vaka postapiv. I mi rekoa, so nisko amh bev 0,02, deka samo ovoj pat kje mi odobrat so moi jajce kletki, sekoj nareden, neli ušte dva pati valjda sleduva, isklučivo so donirani jajce kletki. Ama uspešno bidna so moite i pokraj tolku nisko amh.
Jas nemav nikakvi simptomi, pravev doma test den pred da mi kažat za beta da proveram, 5 dnevni bea vrateni, beše pozitiven, betata isto pozitivna, ič ne mislev vo megjuvreme na testovi pravenje, si vikav đabe pari ne frlam
5 дневен ембрион? Стоп инјекција дали примаше? Инаку, и јас ја гледам линијата. Повтори утре/задутре. Треба да биде поинтезивна.
И мене на 5ти ден ми беше вака бледа линијата, со лупа да ја бараш ама тука е и за некој ден ќе провериш уште еден тест дома, па на 14ти ден крв за потврда