Jas zedov 3 vauceri so nisko amh,za vtorio i tretio pat i mene mi pustaa vaucer za so donirani jajce kletki .Podnesuvav 2 pati molba i mi gi odobrija so sopsteveni jajce kletki.Podnesi molba obavezno kolku ti e amh i fsh.
Kolku dena ima pominato od stop inekcija? Zemi si labokvik poeftini se i potocni za invitro.Ovie sur chek nese mnogu verodostojni.Jas od 6 den sekoj den pravev po eden labokvik test.So sreka i so lesno
Моја топла препорака Болница Плодност и маестралниот Др.Таше Трпчевски заедно со неговиот волшебен тим...луѓето чуда прават...искрено јас сум презадоволна и многу сум им благодарна
Ima pomnato 2 nedeli I nesto od stop inekcijata so drug protokol odev razlicno od kaj nas , 4 pati imam praveno kaj nas i ne dojdovme ni do transfer,ova go pravev vo Ceska
Epa mislam deka zirka bremenost,zemi si labokvik mene vo bilo koe vreme od denot mi pokazuvase linija a 33 den e da nefrlas pari na skapi testovi
Zdravo zenicki. Denes mi 10ti den od transfer na 5 dnevni balstocisti. Pravev domasen test i negativen. Dali na nekoja i se ima sluceno da ima lazen negativen test? Mnogu se razocarav
А молбата заедно со документите ја достави, или откако ти одобрија со донирани, па молба достави? Јас за прв ваучер читајќи од членките тука им доставив молба заедно со документите, да не губам време, па накнадно да им доставувам.
Здраво и мене ми се случи исто , вчера ми беше 11ти ден од трансфер и со шур чек ми покажа негативен тест. На моја блиска другарка на 10ти ден и јави негативен и еве сега има 2 годишна ќерка. Така има надеж
Драги дами, соборки, борци и силни жени, денеска се роди мојот син После 5 години надежи, борби, 4 инсеминации, хистероскопии, 4 ивф, кога му го слушнав плачот, се расплакав најсреќна на цел свет. Точно на денот на терминот, се фантастично во бременост, дури заборавив кој пат го минавме да дојдеме до тука. Нема да ви кажам не се откажувајте, па не би биле тука да е така. Само да знаете, силна е жената и не се троши туку така. Сила за носење, сила за раѓање, којзнае за што уште имаме сила во нас. Да се празни темава побрзо и да ви се полни рацете и вам ко на мене. Едит: фала ви на сите кои неуморно одг на моите и на другите прашања, двоумења; кои ми помогнавте да дојдам до тука. Да не бевте вие и форумов, се би било пострашно за мене.
Честитки! Секогаш се радувам кога ќе видам преубави вести во групата. Ви посакувам да бидете исполнети со љубов, смеа и безброј драгоцени моменти со вашето малечко.