I mene mi bea oteceni duri kako so izrazeni veni i me bolea mnogu.Najpoveke koga primav progesteronski inekcii.
Ne rastata samo gradite,raste i kilazata na vagata hahahahah.Luge mocam ko luda,se budam nautro ne mozam da otidam do wc,polna besika.Vi se slucilo i na vas?
Istoto I Mene mi SE slucuvase so istiot lekar,katastrofa ziva,I jas istoto iskustvo go imam so nego I Sega zakazav kaj Ivanoski vo sreda,PA da vidime kako so nego,a kaj Tase nema sansi poveke
Nema da zazalis za kaj Ivanovski,hahahaha kako go isfaliv jas Ivanovski,hahahah aa ama se e tocno,duri i segi mi pravese i na punkcija i na transfer za da me opusti.Takov doktor ne se naoga lesno
Dali lekarot za invtro vi kaza kakov folat da piete?nie I dvajcata imame mutiran MTFHR gen no nisto prethodno NE ni kazaa,samo folna kiselina I nisto NE e toa taka in kazaa vo Plodnost
Iskreno moj sovet,po site iskkustva tuka koi gi citav,jas mislam deka e najdobro da pobarate mislenje od drug doktor,da isitate se vo druga institucija,pa togas da vi kazat kakov folat da piete i dali stbarnno imate mutiran gen.Toa e moe mislenje
dali go procitavte tekstot za fzo za inf kade pisuva deka sekoja vtora zena ostanuva bremena preku invitro
Добар ден, Дали има некоја која е во постапка на ин-витро во NEW BORN? Сеуште се мислам за 2-рото каде ... Убав ден!
А за првото каде беше? и кој е вашиот проблем? јас планирам во Њу борн мај некаде да почнам...Па со среќа да ни е на сите