Molbata ja dostaviv posebno otkako mi stasa vauceto za so donirani i posle podnesov molba i zaedno so vaucero gi vrativ vo fondo.
Zdravo. Nekoj so iskustvo za inseminacija bez stop inekcija? Imav poveke folikuli pa doktorot mi kaza deka sami ke puknat,primav I gonal 7 dozi.
Ништо посебно, сум правела инсеминации со стоп и без стоп, само треба да е стручен др да го погоди точно денот. Обично кога не може точно да се одреди денот кога би пукнале се дава стоп.
Ti blagodaram, postoese strav za hiperstimulacija, poradi toa odime Bez stop. Inaku 2ra Po red insem.
Lesna bremenost Kazi mi od prviot pat bidna ili poveke inf? Jas posle prviot pat,Bev I na vtor privatno no prazen bez j.k. Slabo mi rabotat veke jajnicite,imam 42 godini mozebi I toa I'ma uloga.
Od prva, bez inseminacii i ostalo ... Ja 36 imav togaš, sega 37, ama amh epten nisko Inače majka mi na 43 me rodi, ne gubi nadež
Devojce kako si ,nesum vo tek no mislam deka veke treba da si porodena ...ako e taka cestitki , od tebe dobiv mnogu soveti
Zdravo devojki denes mi e 9 den od transfer simptomi do vcera imav bolni gradi na dopir i potemna boja na areoli i teski a denes se nekako pomalku bolni ali teski i nekako denes ne mi izgledaat tolku temni , vcera trebase da dobijam i imav malku bolka vo jajnici i tolku . Na 4 den od transver bev da ispitam ddmeri i mi bea 1400 nekako pokaceni(toa me izvadi solidno od pamet i mi pokacija 0.4 na 0.6 fralsiparin .nekako posto prv ivf nemam pojma sto treba da osekam i dali da ocekuvam pozitivaa znam deka e rano za test posto imav transfer na blastomeri.nekoj da mi dade uteha oti ke se mrdnam nacisto.Fala vi najmnogu