Мила возможно е пред еден месец докторот ми беше на одмор....меѓутоа се слушнав со него ми кажа утре дојди на ехо пред трансфер....кога отидов во цивилна гардероба докторот дојде ме погледна и закажавме трансфер....истот ден колешка ми ѕвонела на докторот и кажал на одмор е.....очигледно според ситуацијата во која е пациентот за некои доаѓаат за некои не што не е хитно....
Абе што ти е, дај смири се! До мене лежеше пац на Ивановски дог за операција вчера. И ја однесоа во сала пред да ме испишат од болница. Значи не е темава за расправање. И за најнебитно нешто се тревожиш. Не е добро за тебе.
Cestitki od srce! Da e ziv i zdrav bebusot! ❤️ Ti blagodaram za site soveti, i shto neumorno sekogas naogase vreme da ni odgovoris!
Devojki zdravo , nekoja da pravela operacija na endometriozni cisti na jajnici ,da mi kaze iskustvo? Kako posle operacija oporavuvanje i dali jajnicite ostanuvaat vo funkcija kolku tolku ?
Prvo cestitki, si stanala majka! Zivi i zdravi bidete I ne se vozbuuvaj na nepovikano, ne e dobro za tebe. Uzivaj so bebeto. Imas mnogu poubavi temi za repliki Jas ne pobarav od tebe ni replika ni objasnuvanje, ne mi znaci. A Me mrzi i da ti repliciram. I kolku da ne "me mislis" si dog jss so Saska denes telefonski i termin i se sto mi treba A tuka neka igraat rasipan telefon nekoi koi davaat info od rakav Moite info se od Saska. Zalosno sto sekoj kazuva kako saka. Pozdrav i uzivaj vo majcinstvoto! Nisto licno loso za tebe ne kazav
Ама членката убаво си пишала во Понеделникот дека од утре е на работа, значи од Вторник, и во Вторник била на преглед кај Ивановски, не знам зошто членката вака изреагира. И ако е итно може да дојде на повик, како еве и во Недели доаѓал за пункција и трансфер.
Воопшто не сакам да пишувам и да ја полнам темата со офтопик затоа што намената и е друга, меѓутоа членката претерува. Ај да те прашам зошто мислиш дека твоето инфо е точно а моето не? Зар мислиш дека се телепортираше докторот на преглед. И не не сум итен случај туку во вторник регуларно си функционираше амбуланта. Не бев единствена јас на преглед. Да не се повтпрувам ама еве пак ќе кажам, можеби зошто му беше прв ден на работа после боледување не презакажаа само тие што од претходно имавме закажани термини, а не одлагаа неколку пати. Поздрав и секое добро, со помалку нервоза.
Силни жени борци, како матична група во која научив многу нешта, добив многу совети, читав за искуства кои ми го направија овој пат полесен, поиздржлив да ви кажам дека после години и години чекање, борба, солзи, надеж, на 18.07 се роди мојата принцеза. Ви ја посакувам оваа среќа на сите, верувајте сите маки се забораваат кога ќе ги видите тие две очи..... Само бидете упорни и верувајте зошто не знаете колку како жени сте силни и храбри, а силни сте и тоа како сте силни и ќе си ги дочекате вашите сонца, а темава поврзо да се испразни.
Јас бев за најголем број од постапките кај Трајковски, еднаш кај Органџиски. Што да и кажам за откажувањето е вишок, секој е своја приказна... Додека не дојде крајот, не е крај, па ќе видиме...
Ne, verojatno ocekuvaa deka znam zatoa sho veke se imam bockano. Ama gi ispomesav so depo koe kade idese, pa si rekov da si proveram I so vas
Поткожно во стомак. Пошто боцкав и клексан, вртев круг околу папокот, таман ке стигнам до крај на едната страна, на другата веќе поминало тоа што болело и пак од почеток.