Здраво девојки, Ја имам следната микронизирана ДХЕА нарачана од iherb. Доколку некој има потреба нека ме контактира. Не е отворено пакувањето.
Зависи што поднесуваш полесно. Јасмин се послаби. Моментално сум на Јасмин и немам никакви негативни ефекти.
Јас имам кај татко и,таа сеуште се учи на ова поле. Додека одев кај татко и' се случуваше и таа да биде,таа е повеќе за општи гинеколошки прегледи,но ќе научи секако има добар учител. Со неа се консултирав ако не го добиев во моментот док.Петановски,таа ми помагаше.А за цел процес немам кај неа искуство
Najverojatno e na rabota, bidejki imam zakazano idnava nedela kaj nego... Ako ti treba neso pisi i na Saska od pon. Ili na doktorot
Devojki uste edno prasanje i se nadevam nema da ve zamaram vekje (zasega) Dali ke mi go prifatat ova kako izvestaj 2d/3d za da go dostavam vo Fond za vaucer? Ili ima nekoj drug izvestaj? Ova mi e od pred dva meseci kaj dr. Mitko
I jas zavcera pravev 2d/3d i slicen vakov izveshtaj so sliki imam od mojot doktor i so nego planiram da podnesam za vtor vaucher. Mu procitav na nego kako pisuva vo fondot deka mi treba za vaucher i toa mi dade, sigurno znaat oni najdobro sto i kako treba.
Ova bese pred poslednata inseminacija, pa se mislam da ne mi napravat problem posto pisuva sovet AIH.
Od jasmin mene mi bese mnogu loso. Glavobolka, prepotuvanje intenzivno, povrakanje. Mi gi smenija zs mikroginon. So mikro. Nemav nikakvi problemi
Eve edno info za onie koi neznaat. Site znaeme deka termini za kariotip nema,se ceka so meseci. Barajte od maticniot lekar da vi pise upat za kario tip za na DETSKA KLINIKA. Tamu pravat ama nikoj nema da vi kaze. Duri ni mnogu maticni neznaat. Odete so prioriteten,brzo se zavrsuva,nema mnogu guzva. Sepak 15-18 000 den ne se malku pari.
Здраво, ми останаа 3 кутии amp. Clexane 0,4 ако има некој потреба 100ден/ ампула. Истотака имам и 2кутии Утрогестан 200 И Ферона 2 кутии. Сите се со фискална и уредно чувани, ако некој има потреба нека ми пише.
Јас правев ивф кај него лани. Со долг протокол извадивме 11 јк, 9 се оплодија, 6 стигнаа до бласто. Лани вративме 2, заврши со биохемиска. Другите 4 ги замрзнавме. Сега вративме 2 замрзнати и двете се фатија, 7ма недела сум. Ќе направам споредба со Ремедика - таму бев пред 4 години, ок беше. Пред 2 години за криотрансфер беше ужас - се чекаше по 1-2 саати иако има закажано термин, докторот поминуваше по 30 сек со пациент и го снемуваше цело време, а ние оставени на сестрите. На ден на трансфер ми кажа дека заборавил дека требало 2, па одмрзнале 1 ембрионче, ама сеа тоа е, што да правам вика и прелошо се испонаша.. Односот во Њу Борн и Трајковски е 100 димензии попрофесионален и стручен. Сите знаат кој кој е, за што е, што и како треба. Со секого се однесуваат со почит.. Врв е се Во Ремедика кај Котларова планирам за скрининзи, па веројатно и пораѓај, но тоа е надвор од ивф делот.
Jas sum sega vo vtornik za vadenje na jajce kletki kaj dr. Trajkovski a dali ti dade inekcija za stop i kakvi simtomi imase posle toa So lesno vo bremenosta