Jas da prasam vo koj stadium vi gi vratija embrionite i na koj den? Mene mi pisuva 2 sestokletocni II stadium i 1 osumkletocen
Jas vo ponedelnikot imav punkcija,a vo sredata transfer,ama jas ako ne bese da mi ukaze @kukla21 bev so Icsi,jahahah ustvari sum bila so programa Icsi
Толку знаат Веќе во многу светски центри се обрнува големо внимание на овој мутиран ген. Обичната фолна е полоша за овие мутации. Со др. Јани, трансфузиолог, баш дискутиравме за тоа дека сите тие мутирани гени ни се наследњни/, ги имале и нашите баби или дедовци, ама ги немале денешните егзогени фактори кои и те како се како поттикнувачи. Да дишеме чист воздух и да јадевме чиста храна може друго ќе беше. Има на интернет многу за овој мутиран ген, можеш да си прочиташ.
првото ми беше во Систина ... проблемот ми е со резервите на јајце-клетки ... па искрено додека соберам и јас документи и поднесам за ваучер и мене ќе ме фати Мај ... да нека ни е со среќа на сите
На 3 ден од трансфер треба да се помеѓу 6-8 клетки, а на втор помеѓу 2-4. @spirkovski тебе 3 ти вратија?! Едит @sakambebe за да видиш колку клетки има твоето види на извештајот треба да пишува нешто како C4G1
Da mene mi vratija tri od koi za dvete bea zagrizeni dali ke se razvijat no stignale do sestokletocni pa resivme site da gi vratime iako sansite da se fatat trite se mali
Ne pisuva nisto takvo,pisuva deka e vraten eden embrion blastomera Ajde ne gubi nadez,jas so edno ne gubam nadez ti so tri,ajde ke bide,pa site odime vo trudnicki muabeti
Ajde ne gubi nadez,jas so edno ne gubam nadez ti so tri,ajde ke bide,pa site odime vo trudnicki muabeti[/QUOTE] Neee kakvo gubenje nadez jas site gi sakam
Jas sum vo New Born cekam 4 April Da Dojde Za Da pocnam so bockanje momentalno pijam jasmin od odnosot sve vkupno prezadovolna do sega