Da spodeli nekoj iskustvo kako reagiral na Gonal f penkalo i merional, merional mi da dadoa da se bockam pod butnata koska 5 cm. Pocnuvam od 2 den na ciklus.
Aj mala pomos 1.Kade da najdam tableti dostinex ili bromergon Vo sistina apteka gi nema dostinex a bromergon ne gi ni nosele dolgo vreme 2. Dali vo fond priznavaat spermogram od Genea? I dali so 2d/3d exo prikacuvate i izvestaj od exoto?
Мм правеше втор во Генеа, им го доставив, ми одобрија ваучер. И извештај треба од 2Д/3Д. За другото да прашаш во аптека Берна во Чаир.
Ti blagodaram izvestaj imam mi dade sega ivanovski ama se ima na nego (i vitamini i se) neam poseben izvestaj klasicen valjda ke se uvazi u fond, imam zaboraveno kako bese pred 2 godini nosev za prvo invitro
Лани бараа од 4Д, јас правев во Њу Борн. Па побарај од Систина нека ти дадат посебно извештај за 2Д/3Д, кажи им дека ти е за ваучер. Инаку која цена е таму?
Здраво, дали некоја има соработувано за подобрување на јк со ординација Бека Медика, др Марија Бојчевска.
Позади Ендокринологија , во бараките. Од главниот влез поминуваш Тинекс одиш надоле од десна страна , има голем двор и сенки дворот на Ендо. По уличка тесна позади се бараките
Во Њу Борн 3.000 ден. беше лани 4Д, а ми наплатија 2.000, пишуваше на фискалната фоликулометрија, така им кажам Трајковски. Инаку 2Д/3Д прават и матичниве.
Doktorot mi napravi bas 2d oti mu naglasiv za fond i rece izvestaj na pult, tir mi dadoa celosen, nema poseben Aj ke otidam.uyre pak ke im kazam na pult da go ispecatat posebno delot sto.se odnsuva na exoto