Za prviot valcer koga podnesuvav togas so 4d bese isto izvestaj od ivanovsko podnesov so se dr so si pisuva ona izvestajot samo ne dostaviv slika od ehoto toa mi pobaraa dopolnitelno
Девојки молбите за да одобрат ваучер со свои јајце клетки до Фонд ги носите позади Мајка Тереза или во социјалното кај Југодрво?
Со сите документи заедно, т.е. јас со дополнителните документи заедно откако ми побараа амх. Сега мислам кај Црвен крст се доставуваат, лани јас кај Мајка Тереза.
Здраво на сите, Јас сум нов член во групата, а воедно нова и во вонтелесното оплодување и ќе ве замолам за мала помош Денес го добивме ваучерот од фондот за ин витро (прво) и планираме да го правиме истото во Њуборн, кај д-р Владимир. Ме интересира што точно покрива фондот и колку дополнителни трошоци треба да си планирам? Дали дополнително се доплаќаат таблети, инекции, пункцијата на јајце клетки, замрзнување на јајце клетки, трансфер или нешто друго...? Колку ми покрива фондот, колку доплаќаме ние? Би замолила и некој со искуство од Њуборн или било каде, ако може да сподели информација околку целото искуство генерално што да очекувам? Фала ви многу на сите однапред за подршката Имајте убав ден феминки
Здраво девојки Утре треба да правам транфер, денес испитав прогестерон, резултатот е 11.2 Ме интересира ваше мислење дали е добро?
@Nikol29 Мислам дека Мајка Тереза треба да се носи. Пред неколку недели, кога го земав документ (ми побарале надминување), ми кажа дека документи може да си ги однесам во нивната архива или преку пошта.
Samo sto bev kaj Majka Tereza, tamu se podnesuvaat dopolnitelnite dokumenti i molbi. A koga se podnesuva za vaucer se odi vo socijalno kaj Jugodrvo.
Da da znam 2 invitro mi e samo vo razlicna drzava. Imam jas 5 insemenacii napraveno i skoro deset ciklusi vo 6 godini so latrazol klomifen. Sakav samo da prasam kako imate reagirano dali e dobra terapija
Dali na salter se podnesuvaat ili vo nekoja kancelarija vo socijalnoto kaj Jugodrvo. Prethodno gi nosev kaj majka Tereza
Vo kancelarija , kje go prasas na vlez obezbeduvanjeto, kje ti kazat vo koja kancelarija da gi odneses.