Nie imame edno uspesno ivf od prv pat kaj doktorot...za vtoro imame dve neuspesni kaj nego...zdravje od prolet nataka sakame pak da probame no se mislime za kaj doktorkata ovoj pat..
Iskustvo za in vitro so dijagnoza policisticki jajnici ve molam kazete nekoj Dali podal za vaucer kolku insiminaci vi pobarale pozz
Инфо за пациентките на Ивановски. Сега се јавив ми кажаа дека е на одмор од 19ти 2 недели што значи некаде до втори септември. За негова замена ако ви треба да ја барате Сашка.
Истите како за првото, плус извештај од негативна бета. Ако немало трансфер извештај од пункција. Е сега за спермограмите не сум сигурна, мислам дека првиот треба да не е постар од година (нека ме поправат ако грешам). Јас бев приватно кај др. Бранкица Крстевска во Срце.
Се закажува, да, и таму пред време треба, мене после месец-месец ипол ми закажаа. @praski4e беше сега. Два треба.
Да кај др Бранкица е приватно. Имав закажано уште пред два ипол месеци. Вчера закажав за контрола на почеток на октомври ништо нема до тогаш слободно.