@Natasa. P тоа е тоа, кога треба ќе биде, ти ако сакаш туширај се и десет пати на ден со ладна вода, трчај маратон и летај ако сакаш, тоа ако решило да се фати, ќе се фати. Џабе толку се оптеретуваш, опушти се...и не мисли, единствено тоа ќе ти биде од корист во новата постапка. Бањај се со нормална топлина на водата, топла не е убаво, али влажни немој Јас качував скали секој ден, 5 спрата и бидна. Нема правила, знаеш... И совет плус (те молам не ме сфаќај погрешно) остави нетот и форумов овој циклус...мислам дека повеќе се оптеретува паметот кога овде се прераскажува и се ствара непотребна тензија од броење денови од сите нас, чекање извештај за постапката итн. Јас да сум муж ти, ќе ти го изгаснам интернетот Од срце сакам овој пат да успееш и сакам да читам се што пишуваш, ама стварно мислам дека треба да се олабавиш и одлогираш од тука на 15-20 дена и после да не викнеш на мекици. Еве ти го сонцето, да те огрее
на трудници не се препорачува увн чај под претпоставка дека е девојката бремена нека си земе брусница ова ми е совет од гинеколог кога имав воспаление на мочни канали и бешика во 20 гн си прележав во болница една нок мислејки дека имам контракции ама болките ми биле од воспалението
Zenicki dragi, ova krinon gelov vi pravi li grutki vnatre? Go cepkate ili sam paga? Mnogu mi e ova jezivo
Прво ми паѓаше само, после некое време веќе не можев да пикнам друго за да ставам. Па прочепкав, за право многу плитко извадив еден куп.
Jas uste ne sum osetila,ama nesto kako voda mi tece non stop,a navecer koga se izmijam ima belo non stop,mozebi toa e gelot
Да прашам дали некој примил дополнителна инекција на ден на трансфер.Ја даваат и во Систина и во Плодност,ме интетесира дали има некој искуство за што точно станува збор?