Да она само приватно раб. и многу се чека. Ми кажа вчера одма да си закажам термин и прв термин на почеток од октомври најдовме.
Da prasam uste ova dali treba izvod od maticnava kniga na vencani da se dostavi vo dokumentaciite za invitro?
Да, и фотокопија од лични карти. Мене тогаш како да не ми побараа, или па дупли фотокопии направив па сум се збунила, дека дома ми се фотокопиите, ама треба. Фотокопии може.
Devojki, sto vi stoi na upatot daden za imunologija? Jas imam ispitano Trombofilija samo na Transfuziologija, na Imunologija nemam ispituvano nisto. Ja prasav maticnata sto bi mozela da mi predlozi da ispitam, taa ne znaese da mi kaze. Moze li da se izdade upat samo so sifrata N97 pa tamu da razgovaram so vrabotenite za mojata sostojba, i oni da kazat sto da ispitam?
Што пиете во замена за Микрогинон? Сестрата од кај Др.Лазаревски ми кажа,кога и се јавив, но не ја разбрав.
Јасмин, ама од него некои се жалеа. Јас пиев Микрогинон и немав нус појави. Нема ли сега по аптеките Микрогинон?
Moze da i kaj mene stoese taa shifra za neplodnost. Na imunologija se mnogu fini se mi kazaa i predlozija sto da ispitam
@Nikol29 Да, и мене матичната ми даде таков упат, но за малку ќе бев вратена затоа што не беше наведено што треба да се испита...
Dali znaete zosto nekoi doktori davaat kleksan a nekoi ne. Na prvoto ivf ne primav, a sega ke odam vo new born, od tamu davale na site. Zosto e toa taka?
Ne davat na site,zavisi od dijagnozata,lani pravev tamu i ne mi dadoa,potoa pravev vo bitola i tamu primav