Ве читав.. Зависи од дијагнозата. Одобруваат и без инсеминации. Мене, ми побараа дополнување, иако според правилникот требаше да ми одобрат без инсимнации.
Ama site vukaat dzabe pravis inseminacii pravo na invitro podnesi dokumenti,a od fondot ti Baraat samo gubenje na vreme e
Да, без, зависи од дијагнозата. Немам поднесено за втор, можеби и нема да поднесам, штом ќе сум на природен циклус можеби приватно ќе одам. Првото ивф каде го правеше?
Bev pokriena so mn terapija ali nisto na kraj Bev na priroden modificiran Ali premnogu me fati Kako za celo invitro
И мене таму не ми оставија добар впечаток, да не пишувам за тоа. Ивановски не го менувам, не значи ако не биднало дека не е добар и посветен доктор (со мене беше таков), не знам за другите, пред се е човек, не е секогаш се до докторите. Па понатаму се мислам за Прага или Солун. Во Македонија барем уште еднаш да пробам.
Na protiv jas pravev prvo invitro vo New Born kaj dr Trajkovski covekot e super Posvetuva mn vnimanie
Кажав јас за кого како. Ете мене не ми обрна внимание кога правев 4Д ехо, затоа отидов кај Ивановски и кликнав, инаку не можам да кажам за Трајковски дека не е добар доктор, многу успеале кај него, ама јас пред се сакам да се чувствувам слободно пред докторот без да ми е незгодно да прашам било што. Ако не ми обрне внимание, џабе колку е добар како доктор. Да не кликнав и со него, ќе одев на трет. Секој со своето искуство.
Nikogas ne kazuvaat. Golem del vaka od muabet tuka Ili od rekla kazala ispituvaat. Pobaraj si upat od maticen I nisto nema loso da ispitas.