prasanje dali nekoj na 9 ti den po transfrer blasto se desilo da ima domasen negativen pa potoa da izleze pozitivno? ili dzabe se nadevam ?
Кај Ивановски, две пункции имав без ет. Една со ваучер со краток протокол, една на природен циклус приватно.
Не би тука да пишувам за тоа. Пиев метил фолат, метилиран б12, мака, дхеа, коензим Q10, дхеа и многу други.
Aham mislev Ako ne doslo do toa da ne treba da ispitas Nesto plus a od koja dhea zimas I od Kade ne mozam negde da najdam? Ista terapija imav I jad
Микронизирана дхеа од 50, порачав од Биотика Неготино, ама нема секогаш, потоа порачав од iHerb многу поефтини од 25, пиев 2x2. Дозата ми беше од 50 мг, 2x1
Здраво девојки, Ја имам следната микронизирана ДХЕА нарачана од iherb. Доколку некој има потреба нека ме контактира. Не е отворено пакувањето. Нарачана е 10.06 со рок до 2026.
mene na osmi ili deveti den, ne pametam bas koj den tocno mi bese negativen, posle dva dena pravev mi pokaza pozitiven
Девојки,контролно ехо после неуспешно ивф на кој ден од циклус сте правеле? Докторот ми имаше кажано на 8ми или 9ти ден ама ќе морам на 10ти ден од циклус да одам,дали менува нешто тој еден ден. Ќе одам кај замената на докторот,незгодно ми е да го прашам додека е на одмор па ај да ве прашам вас.
Јас сум одела на преглед и 9 ти и 10 ти ден од циклус. И така секогаш ми била покасна овулацијата па кај мене не правело некоја разлика.
Не ми е за фоликули мене,само за да се види дали имам некоја циста или ендометриом после терапија. Затоа ми е дилемата дали 24 часа ќе сменат нешто уопште,место на 9ти да одам на 10ти ден.
За поднесување документи дали може кај мајка Тереза или само кај Црвен Крст. До сега носев кај мајка Тереза и нема гужви. Ако се носи само кај Црвен крст ви која соба и од колку до колку работат?
Јас во март кога поднесував отидов кај Мајка Тереза и ми рекоа овде веќе не се поднесува и ме пратија кај Црвен Крст таму поднесов. Не е гужва. Кога ќе влезеш одма лево има како портирница и ќе ти кажат број на канцеларија. Лево по скали се качуваш.