Najubavo so nisto da ne se zamarame taka labavo podobro izgleda,vaka koga pratime,sedime se na kraj nisto
Okolu 10ti vo mesecot iskacaat za sleden mesec slobodni termini samo sto treba da sledis i odma da se javis kaj maticen se popolnuvaat brzo.
Здраво, доктортот ми препиша микрогинон од втор ден од циклус, 14 дена.Дали некоја ги има користено? Упаството го читав и е еднакво на самоубиство од несакани последици.Може искуство? Паника ме фати...
Исто како и естрофем ..... но, тие последици не се јавуваат од краткотрајна употреба. Ништо сериозно нема да ти се случи. Со лесно постапката
Дали си сигурна? Јад во њуборн прашував за Egg banking, да си еодавам неколку пати јк во замрзнувачот, ама кажаа дека секок пат си се плаќа…
Za tie neznam , ama za sistina znam , pravev egg banking izminatava cela godina ... ednas plakas zamrznuvanje i kraj , sekoj mesec si dodavas (zamrznuvas) embrioni kolku ke uspees da dobies i toa e toa za taa 1 godina
21 по правило, ама јас кога бев кај ивф докторот ми кажа тој ден да се напијам уште едно и другиот ден две, и да ги прекинам, сега не ми текнува баш колку дена ги пиев, ама знам дека не ги пиев 21 ден, за тоа докторот ќе одлучи.
Јас треба да пијам 14 дена, инаку се 21 апче.И јас немаав опција за бирање тие ми ги препиша ,никогаш не сум користела контрацепција од ваков тип , кога го прочитав листот што е закачен на нив како лист од Нова Македонијасе исплашив , ама што се мора тоа е ... Се за бебе Среќа што сте тука за совет не знаете каква поддршка сте