Mene me bocnaa so diazepam,za da nema kontrakcii matkata,za smiruvannje mislis deka e hiperstimulacija?Jas pa mislev deka e nesto od crinonot
Не,не се тоа симптоми на хиперстимулација.Само сугестија за повеќе течности за да недојде до тоа...а читам ти си пиеш така да уживајси
Да,со суперфакт.Ако на некој му останал нека чува,овие иако следуваат 2според фонд второто го продаваат!
си ти напозитивно. Шарам-барам по оваа тема само да ме/не израдуваш. Толку ми се допаѓаат твоите есеи. Побргу да ги снема од тука во другана тема со 2те.
Како го продаваат? Не смеат, ако ти побараат пари можеш слободно да ги пријавиш во фондот. Мене во Систина одма двете ми ги дадоа двете. А ти кај правиш?
И мене ме боцнаа со дијазепам. А хиперстимулација на седум извадени ј.к. (мислам толку беа, извини ако згрешив) не ми се верува дека може да се случи.
Ne smeat da go prodavaat,kade pravis ti?So dr razgovarase li za toa deka ti go naplakaat,otvori na fzo,isprintaj sto te sleduva i slobodno odnesi i go na sestrata,ne smeat da zarabotuvaat na nasata maka
Водичката дефинитивно е оф кринонот. За хиперстимулација треба да имате болки во стомакот во најмала рака.
Hahahaha ne da sum ko podmackana,i trenerkite mi se mokri,hahahahha,uste sto nema da vidime,ama ajdeee site da uspeeme,pa i vodicka,pa i gel,pa i inekcii se se zaborava
Mi se pojavuvaat nekoi bolki vo jajnicite,a tuka site sto ostanale trudni kazuvaat deka i gradite gi bolat,deka im se tvrdi,a jas gi nemam tie simptomi,mene duri mi omeknaa,lele ne sakam ni da razmisluvam......
Нема правила за ништо. По логика на нештата градите треба да почнат да болат кога ќе почне да се лачи бХЦГ. @Amorce2 немала никави симптоми. Друго, твојот ембрион уште се развива. Полека малку.
uste ova da prasam,lezam veke 4 ti den,stanuvam za wc,stanuvam malku da se razmrdam,dali moze utre veke da izlezam malku,a vo ponedelnik na rabota,bidejki velis se razviva,izvini sto te zamaram ama jas voopsto ne sum upatena vo ovaa rabota
A ti @spirkovski neli rece na rabota ke odis,ajde tamu raboti i ne se zamaraj,se ke si dojde na svoe mesto