Па и јас затоа направив по неколку копии од сите, и за мене да си имам, и за ивф докторот. Дури направив копии и од здравствените книшки, а тоа не бараат, ама за секој случај.
Zdravo zenski spremam dokumenti za.in vitro sakam da prasham dali rezultatite za brisevi dokolku se stari 4meseci mozamnda gi podnesam ili treba da se ponovi
Здраво, дали некоја има замрзнати ембриони во систина и дачи знаете колку е сега цената за годишно чување?
Моите ембриони беа замрзнати 2,5 години, па испадна успешно, со 2 од 2 ставени. Значи, може среќичката е замрзнат ембрион. Битно е ти како се осеќаш, да не брзаш, кога ти се осеќаш спремна, тие те чекаат
Јас имав трансфер во мај месец...за жал неуспешно беше....август месец направив уште еден трансфер со замрзнат емрион па фала му на господ тестот излезе позитивен....овие денови имам прв ултразвучен преглед
Zdravo od vcera imam kafeno a treba da pocnam da se bockam gonal f i meriofert na 2 den se javiv deneska vo bolnica i mi rekoa deka deneska mi e prv den i deka veke od utre mozam da se bockam
Здраво девојки, Денес ми е трет ден од криотрансфер но имам страшно чешање по телото. Мислам дека ми е од Естрофемот зошто и пред трансфер ми се појавуваа црвенила по цело тело, но немав чешање. Дали некоја имала слично искуство?
Zdravo devojki denes mi e 11 den od transfer ama utrovo imav malku krv koga se izbrisav I na sekojdnevnata vloska malku. Ima li mesto za panika ili ... Jas veke ispaniciv malku
Јас за првиот и вториот ваучер ги дадов испринтани од маил и така пишува дека има електронски потпис, а сега за 3 ваучер исто испринтани од маил ама на матичната и реков да ми стави нејзин печат
Ништо не мора да значи, направи тест преку крв ако не ти се чека. А можеби и домашен ќе покаже ако се 5дневни