Еден мал update од мене Оплодени ни се 11 јајце клетки и сите се замрзнати Кој ќе дочека сега следен месец трансфер хихих Со среќа на сите
Decki dali znaete za podnesuvanje na vtor vaucer za invitro koi dokumenti se potrebni? Samo hormoni i spermogram novi?
Јас имам правено кај Маја Чапова, радиодијагностичар е. Мислам гинеколозите не прават.а последно оваа година во ремедика кај сопругата на Петановски. Исто е радиолог.
Најубаво да се јавиш да прашаш лани бев кај неа, многу се чека два/три месеци затоа и оваа година го заборавив терминот и после одма закажав во ремедика таму за ехо и мемографија платив 7000, одделно само ехо беше 4000 ден. Маја Чапова важи за една од подобрите докторки затоа се големи гужви кај неа.
Isto kako za prv vaucer. PAP, brisevi, krvna slika, Spermogram, Hormoni, 2d/3d, hepatit b i c i hiv, izvestaj od transfer, predlog od maticen
Дали би ми важел документ од Систина испечатен од e mail за поднесување за ваучер (не е оригинал) или ќе ми направат проблем?
SilvanaA@fzo.org.mk, AnaM@fzo.org.mk, JesimA@fzo.org.mk, JasminkaT@fzo.org.mk. Na samata strana gi imas
Еве и јас да се приклучам , на 10ти ден домашен тест позитивен, вчера 14ти ден бета 1600 Инаку криотрансфер на две бластоцисти Сега се надеваме на добар понатамошен тек
Ти благодарам, затоа и споделувам, да се даде надеж и позитива на тие што чекаат или се во тек со процедура, како и на оние кои мислат дека е невозможно, секогаш е возможно, само се во свое време