Хиперстимулација се јавува и после ваѓање на јајцекл. од терапијата што се прима уз трансферот...Иначе нестанува збор за дијазепам пошто тој нема да чини сигурно 100-150 евриќи...ова е нешто за подобрување на рецептивноста можит Natasha P. имат чуено и знае.
Aman be 100 do 150,kade rece deka pravis,hahahahaj,pa ako e nesto dobro sigurno ke go stavaat i vo drugi kliniki
Devojki tie sto ste piele jasmin dali vi se slucilo da prokrvarite mene mi e 12 den od ciklus i od vcera me naboluvaat na momenti jajnicite i na brisenje imam sluz so krv malku vo upatstvoto pisuva deka mozno e vo prvite meseci da se pojavi ama jas sakam od vas da slusnam iskustva malku se isplasiv pozd
Za tets za bremenost go broite denot na et ili ne? Denes mi e 8mi den pa pocnuvam da brojam koga najrano mozam da pravam
Jas primav takva vo matka za vtorata inseminacija i na semata mi pisuva nesto ovidil taka barem uspeav da procitam
Еве уште една убава приказна со среќен крај http://kurir.mk/magazin/zivot-i-sti...anonimen-donator-na-sperma-a-sega-se-vo-brak/
Konecno malku razmrduvanje,stanav,malku po doma,ukluciv peralna i sega sakam da izlezam ama bas den odbrav,so dozd,ama beriket e toa