Jas da se prijavam, 9ti den od et, cel den imam nenormalni bolki kako za dobivanje, mozno li e da dobijam tolku rano?
Voopsto da ne se sekiras nema da ti dojde toa e i dobar znak i mene mi bese isto 9tiot den sabajle ne mi se ni stanuvase od krevet bev sigurna deka koga ke otidam vo wc ke mi probie i ke mi dojde ama ne se sluci umav pozitiven test posle 3dena so sreka voopsto ne se grizi nema da ti dojde slednite 9meseci...
Lele fala ti mnogu, me raspolozi malce bukvalno odev na 10 min mislev ke protece sekoj moment. Eve prespav i mi se potsmiri malce. Daj Boze da bide isto kako tebe
Pomagajte,me fati cistit a osven uvin caj nemam nisto doma,i antibiotik.lelle ke poludam,aman veke od loso poloso
Lele milicka nemoj takvi misli tuka ti e zlatoto nemaj gajle. Vidi kakov ubav den izlezi na sonce ke se raspolozis, te guskam silno
@sakambebe смирено мила! Ти треба да станеш родител. Еден ден ќе биде до тебе јуначето, така ли ќе му правиш паника? Смирено, без црни мисли. Пушти некој по брусница, и пробај да ги смириш нервите. Подобро излези малку, чист воздух, чисти мисли <3