Мене во плодност ми се јавија дента после пункција и вториот ден за да закажеме трансфер на трет ден. Гледам дека сега повеќе практикуваат на 5ти ден, така да најверојатно утре веќе треба да те побараат за трансфер на 5ти ден.
Se javiv deneska bo bolnicata kade sto pravam i mi napisaa deka treba da stavam nautro koga ke stanam
Kolku embrioni najcesto stavate 2 ili 1 mene mi rekoa golem rizik e 2 no utre ke se dogovorime so doktorot
Јас колку што знам најчесто ставаат два. Прв пат слушам дека два се ризик. Мене ми ставија два, еден успеа.
Ќе бидам со замрзнати ембриони. Најверојатно ќе ме побараат 5от ден фа ми кажат колку успеале и дали има за замрзнување. Останува да чекам
Да, мене на третиот ден ми беша трансфер. Па за другите ми се јавија на 5ти ден да ми кажат дека има за замрзнување и дали се согласувам да ги замрзнат. Сигурно ќе те побара Стефан на 5ти ден да те извести
Колку време чекаше за одобрување? Јас на 24.09 поднесов дополнителни документи во фондот, но се уште немам никаква повратна информација. На телефонските броеви, никој не одговара.
Мене ми го донесоа на домашна адреса, потоа за дополнителни документи дека многу чекав отидов директно во Фондот. Ако си од Скопје најдобро во Фондот да си провериш, ќе ти кажат дали го пратиле. @Mina888 многу брзо, јас чекав 5 недели, и за дополнителни документи 5 недели. @Hope IT на телефон не креваат, и јас вртев, најдобро директно во Фондот.
Тоа е многу ниска бета, но можна е касна имплатација, не се разочарувај толку рано. Прочитав дека предходно ти била 11 и тоа добро се дуплира. Повтори уште еднаш бета за некој ден.. никогаш не се знае Грчевите се и бетата се знак за бременост, а бетата може да порасне доколку имало касна имплатација се ќе биде во ред
Devojki denes b-hcg mi e 140, pred dva dena bese 48.4 doktorot rece super raste. spored vas dobro li e
Супер, честитки! За 10 дена или 2 недели на ехо, да ти потврди докторот дека е се ок и да си уживаш во бременоста