Ne mi se veruva, posle 4 godini borba, kako da sum vo son . Sepak do eho cekam daj boze da odi sve kako sto treba
Bidna transferot od 4 izvadine 3 se oplodija i deneska mi rekoa 2 so dobar kvalitet 3 ne bese i dve stavivme ne zamrznaa, sega na 30 mi rekoa test, koga najrano pravite test za bremenost na transfer na 5 dneven embroion 4aa
Со успех да е, јас на 5 дневен ембрион направив тест преку крв на 9ти ден од трансфер за да знам на што сум и со терапија како да продолжам и добив позитивен резултат. Дома тестови не правев некако потресно ми беше тоа.
So uspeh neka ti e Jas napraviv beta 9 den posle transferot posto imav mnogu menstrualni bolki i ne veruvav deka bidnalo nesto, i mi izleze pozitivno ama na granica, eve sega se duplira sekoj vtor den. Podobro cekaj na 14
Девојки јас вчера го направив и хсг-то и веднаш ја доставив дополнителната документација во фондот во Скопје. Имаа ли некој друг што ќе исчекува со мене ваучер од 16.10
Devojki denes go dobiv vaucerot presrekna sum se nadevam deka ke bide uspeshno i kaj mene i kaj site vas
Јас на 7 ден имав позитивен домашен, а на ми и позитивна бета. Така што можеш на 9ти да направиш. Имај предвид дека е доста рано и ако е ниска, да не се разочаруваш. Кај мене беа 2та ембриони фатени, па повисока е бетата и се детектираше порано
Normalno e duri i pozitivno , jas 16 den posle transfer uste gi imam, beta raste , ke bide i kaj tebe daj boze