Devojki zdravo Kako da ja dobijam sestra Anita vo vikend i pishav i na viber i sms poraka ama ne mi ima vrateno a vcera vecerta imav krvarenje na 8mi den od transfer.
За викенд телефонот е во Систина и освен ако не е дежурна нема да ти врати. Пробај пиши му маил на Лазаревски, мене секогаш ми враќал.
Добри ли се хормониве за ваучер? Е2 е повисок, дали според новиот правилник треба да е под 60 или отстрането е ова? Lh е исто малку пониско.
Дали се случува матка, јајници се во ред, а хормони ако се малце над или под граница ова да е единствен начин за бременост? Или поголема улога игра репродуктивните органи колку се ок?
Јави се на бројот на систина ке те поврзат со инв оделот и ке ти дадат насоки како да постапиш јас така правев затоа што анита за викенди тешко да ја добиеш
Fala vi devojki na site za nasokite shto mi gi dadovte. Stapiv vo kontakt so Lazarevski mi dade nasoki pa ostanuva da broime do test i da se nadevame na ubavi vesti. Imajte site ubava vecer i samo pozitivni testovi ❤️
Zdravo devojki So novi sili se spremam da pocnam so novo ivf. Predlozete mi dobar doktor vo sistina. Se dvoumam pomegu Slobodan i Mitko, ne znam kako se so termini tamu. Do sega ivf imam vo plodnost i new born.
Momentalno sum kaj Mitko Ivanovski ..sega za sega e odlicen duri i sopstven broj mi dade ! Termini obicni potesko ama cim ednas otides i zapoces ima i termin i vreme i se odlucen strucen covek .. ❤️ Kaj koj i da si sistina mislam ne gresis,a i sekoj si e doktor za sebe i sekoj razlicno raboti !
Повтори пак,ми зирка бремемост.Ама да не дава лажно од стоп инекцијата,направиси пак,јас би лабоквик 33 ден се секој ден прави си ќе видиш како се затемнува линијата
Кој и да го одбереш ти посакувам успех, јас сум кај Митко и имам успешно ивф кај него. За разлика од предходните ивф што не ми беа кај него осетив голема разлика во стручноста, на се обрна внимание и не остави ништо на случајност. Јас сум задоволна. Верувам дека и Лазаревски е одличен доктор. За гужва има гужва и кај двајцата но кога еднаш ќе појдеш после веќе се закажува лесно.
Девојки денес 13 ден од трансфер. На 7 ден имав позитивен тест и секој ден се тестирам линијата правилно се затемнува, утре треба да правам бета. Сабајле кога отидов во тоалет на бришење имав дискретни траги од кафеава крв. Дали на некој му се има случено тоа? Се извадив од памет. Покриена сум со прогестеронска подршка ставам 3 вагиналети и се боцкам пролутекс
Па се случува на секоја втора мислам.Велат дека стара крв се чисти и не е страшно.кај мене за жал беше знак за биохемиска кафениот исцедок.Мисли позитивно и не плаши се,ако се зголемува јави се кај докторот
Добар Ден Најпрво би ве поздравила сите, го имам исчиитано секој еден пост и навистин аможе многу да се научи на форумов. Ние се спремаме за наше прво инвитро од Понеделник ке почнеме со собирање документи. Ме интересира за испитување Кариотип освен на Гак и педијатрија во која приватна клиника испитуваат. Ви Благодарам
Во систина, 9к денари е од особа. Исто во Њу борн земаат примерок за 8к денари мислам беше од особа ама во Систина им ги обработуваат резултатите.
Јас правев кариотип приватно летото и се распрашував каде се работи: 1. Систина – Ме информираа дека имаат пакет за парови, цена од 12.000 денари, а резултатите се добивале за две недели. 2. Плодност – Цената за пар беше 18.000 денари, иако претходно на информации ми кажаа дека е 15.000 денари. Ми рекоа дека резултатите ќе ги добијам за 3-4 недели, но чекав два и пол месеци. 3. Рамус – Ми рекоа дека цената е 16.000 денари за пар, со време на добивање на резултати од околу два месеци, бидејќи анализите се работеле во Бугарија.