Ако си над 10 дена после трансфер со бластоцити не гледам поента да се продолжи со терапија. Ај да беше домашен тест но ти преку крв си испитала и тука нема сомнеж. Јас не би продолжила.
Јас бев со хидросалпингс на едниот канал имав 4 бремености природно кој сите за жал завршија неуспешно по препорака на лазаревски направивме лапараскопија ги отстранивме двата канали и потоа имав успешна бременост со инв јас мислам дека мора да се среди прво хидросалпингот, мене ми кажа и да направиме да биде успешно течноста ке се излие во некоја недел и пак ке настане спонтан ако некој има друго искуство нека сподели
Добро вечер драги мои...да ви соопштам добри вести...после 8 години борба со неплодност....спонтани биохемиски неуспешни инсеминации едно неуспешно инвитро во јули....вчера како гром од ведро небо добивам позитивен тест
Денеска бета 1197....вистина било бог дава кога најмалку се надеваш....се спремав чекав циклус и да се спремам за 2инвитро....15 дена доцни не се ни надевав си велам циста која ја имав пред 2 месеци.....ви посакувам среќа многу успешни приказни ве гушкам уште сум во шок и неверување....незнам на ехо уште не се гледа ама се надевам се ќе биде во ред
Не е секогаш се по книга. Почекај до 15ти ден. Сиг тие веќе ти кажале да правиш тест на 15ти ден и не е за џабе тоа така.
Јас лично би почекала.На толку денови терапија уште 2-3 нема да ти сменат многу.Верувам дека си уморна,ама не брзај
Jas tri neuspesni transferi imam do sega, na 12 max 13 den proveruvam beta preku krv. Posto vrednosta e okolu 1 t.e. negativna, odma prekinuvam terapija. Nema potreba do 15 den, nisto ne mi menuva, nema bremenost,
Nemoj da se plasis..grcevite posebno dolniot del na stomakot kaj mene gi imase pa zavrsi so uspesno invitro bebe e sega 4 meseci ...so srekja
Odma se rasocarav no go vidov ovaa video na tiktok tka ke pocekam do 30 koga treba da g9 pravam testotot 9d bolnicata
Не гледај вакви работиКај секој индивидуално.Почекај,знам не е воопшто лесно тоа чекањето ама што да правиме
Dali nekoj piel Letrasan? Pocnav od tret den na ciklus treba sedum dena da pijam denes mi e sesti den kako gi pijam no ciklusot mi trae 6 dena a veke 8 mi den imam krvarenje ne po mn kako pri kraj na ciklus na brsienje i me boli stomakot.Ne mi se slucilo do sega vaka da mi se prodolzi nekoj den dali e mozno da e od apcinjata?