Јас имам пиено две стимулации, вториот пат ми ги комбинираа со Гонал и многу добро реагирав. За циклусот искрено не ми текнува дали ми беше продолжен.
Tebe ti e gledam testot praven vo germanija,mozebi nemaat isti vrednosti na beta kako ovde,za toa pocekaj
Јас пиев кога останав бремена со инсеминација, немав продолжено крварење. За болката, ако тргнале повеќе фолекули да растат може од тоа да осеќаш нелагодност ниско кај јајниците.
Клиниката редовно работи во сабота до 13, а недела не работи. Доколку има трансфери и пункции доаѓаат и недела, но докторот може и да темпира со терапијата и да избегне недела.
@Bejb15 @Joanna28 благодарам за споделеното. Денес немам веќе крварење.Два дена после вообичаено колку ми трае ( 6 дена) имав кафеаво како на бришење по малку до 8 ми ден од циклус.А болките да баш ниско на страна кај јајниците,утре имам ехо ќе видиме дали има фоликули и колку се.
6 dena posle transfer nisto ne osekam osven mala bolka vo gradite ponekogas, nekako ova so donirani mi izgledat nevozmozno, zar Imat slucai so uspesna bremenost???
Не си прави стрес со симптоми, никаков показател не се, јас немав никакви симптоми а имав успешно инвитро. Кај кого го правеше ?
Немој да се разочаруваш. За симптоми кај секого различно. Знам ужасно е чекањето дури да се тестираш и секакви мисли ти надоаѓаат. Мислам дека статистички малку поголеми шанси имаш со донирани отколку со свои. Ти посакувам позитивен резултат.