Fala ti mila, rano mi e mene 10 den denes ama veke mi e fufki od testot kako se nablizuva. Doktorot mi rece cetvrtok domasen a petok preku krv
Rano ti e za test nesi pravi stresovi bez potrzebni.Smirise,olabavise,zemaj poveke tecnosti ike dojde denot za test
1. Медицинска документација дека се извршени една или повеќе од следните методи: ХСГ и/или лапараскопија и хистероскопија, и/или лапаротомија; Само кај утврден машки фактор на неплодност, со број на подвижни сперматозоиди и по обработка помал од 4 М/мл или тешко нарушување на машкиот фактор со помалку од 4% сперматозоиди со нормална морфологија, доволен е 4 DV ултра звук на кавум утери (ова го правеле големите приватни клиники). 2. Ехографски преглед со морфологија на матка и јајници (ова го правел матичниот). Веке ги имам ХСГ, лапараскопија и хистероскопија. Дали морам да имам и ехографски преглед на морфологија на матка и јајници а вооедно и 4 DV ултра зкук на каварум утери?
уф фала @kukla21 . се мислев на ризик да одам само со ехографија, ама изгледа џабе ќе ми е.... A 4д е како ХСГ?
Da ve prasam pesacenje moze li sega ili da pocekam malku?I uste ova,zemav brusnica ama ne suva,dali moze od nea caj da se pravi,ova pocna pak da me faka,samo navecer mi e izrazeno,bolki i pecenje
Без претерување само. Можеш да си направиш - попари со вода почекај па пиј. Изеди ја на крај и брусницата.
zdravo seg gledam vo moite rezultati pisuva genska mutacija za MTHFR C677T heterozigot ve molam objasnete mi sto znaci??
Ne treba da pies od obicna folna kiselina od taa druga ne i go znam tocno imeto natasa. r barase od nea jas sum homozigot i primam clexane
Ако нема матичната 4D ехо нека ти закаже на државна ... мене Трајковски пред да си оди ми правеше 4D на државна преку мој термин закажана ...