Zdravo devojki,imam ostanato 15 ampuli prolutex od Svajcarija gi kupuvav ako na nekoja i trebaat ke gi dadam site za 6000denari so rok se do mart slednata godina.
Девојки дали клексаните мора да се купат одеднаш, да бидат на една фискална сметка или може на неколку?
Dusho ne znam ili ne mozham da pisham vo privatna porakano ke ti go pisham ovde mojot broj mozhe slobodno da me pobarash 076 906 174
Кај док.Димитров сум првиот пат не се оплодија ј.к.На ист протокол бев почнав со микрогинон на 20 ден со бруселин од о.5 после продолжувам со 0.3 па со фостимони по 3 во бут, исто и претходите пате немаше резултат, сега пак исто им кажав си кутат не даваат друг совет ниту друга понуда со ваучер сум бесна и не знам што да правам.
Знам дека тоа е одлука на докторите,ама зошто не барате да ви сменат протокол ако веќе еднаш тој не функционирал.Мислам не значи дека нема пак можеби така се погодил тој циклус ама да не се ризикува.Јас сум со добро амх на краток циклус никако изреагирав 5 фоликули само имав и ниедна не се оплоди.На долг подобро рагирам
Ist protokol kaj dr Dimitrov minatata godina. Od 8 jk odvaj 3 se oplodija, stignaa do 3ti den. Transferi na 3ti den - bez uspeh
devojki mi ostanaa 5 inekcii meriofert 150iu i orgalutran 0,25 2 ako mu trebaat na nekoj neka me kontaktira vo poraka ❤️
Jas uste dva pati otidov kaj nego za punkcija na priroden ciklus i na denot na punkcijata puknal folikulot i samo mi predlagase insemenacii od koi znam deka kaj mene nema uspeh.mnogu mu veruvav na doktorot ama toj nekako nezainteresirano terase.za poslesniot pat koga trebase da me gleda na eho i da ispituvame hormoni toj me natera da pravam domasen test za ovulacija pa da mu prakam pa spored testot odluci koga punkcija da ima.koga vidov deka nisto ne bidna odluciv da smenam i doktor i klinika.sega sum vo plodnost.pravev edno invitro na privatno neuspesno.vo septemvri otidov so vaucer mi izvadia edna jajce kletka se oplodi ama genetski ne bese dobra pa odlucivme se da si platam za vaucerot da go zadrzam.sega ovoj mesec cekam ciklus da dobiam i pak da odam.znace dosega vo plodnost sum imala dve stimulacii i dvete bea razlicni so terapia.tase i na vtor den od ciklus me gledase na eho a dimitrov ne.