Dali dokolku ne go iskoristam vaucerot poradi opravdani pricini mi sleduva nov? Primer si podnesam pak se od novo kako za prviot?
Ти следува. И јас имав еден ваучер неискористен (вториот) од оправдани причини и кога прашав човек кој работи во фонд ми рекоа дека ако не е искористен ќе се издаде нов и повторно ќе ти се рачуна како прв, втор и.т.н зависно кој ти бил по ред ваучерот кој не си го искористила.
Posle positiven testovi na 12 den i na 8 den od transfer, jas vcera dobiv normalen ciklus, na 14 den veke pocnaa negativni i na 17 den od transfer jas dobiv obilen ciklus, sega cekam da se dogovorat vo bolnjcata dali vo dekemmvri pak ke pocnam ili posle nova godina
Бравоо!!! Ти посакувам лесна бременост. Ти си жено пример за сите, ти симнувам капа. Честитки од срце!!
Zencinja dali nekoj odmrznuval na tret den ( tridnevmi embrioni) za do 5ti da se dorazvijat i kolku se moznostite da ne se razvijat embrionite? Dva tramsfera mi bea na tridnevni e sega saka doktorot da probame na 5 dneven ( od 6 ke odmrznat 4 ) pa ke vidat sto kako ..i sto ako ne se dorazvijat ke propadne li transferot? Iskustvo ve molat,se plasam okolu ova
Девојки ми треба ваше мислење. Бев стимулирана со Бемфола од 5ти ден на циклус. Докторот беше многу задоволен од тоа како реагирам на терапија. Имав мн фоликули. Естрадиолот на 8ми ден од стимулација беше 2773. Денес имав пункција. Резултатите се малце разочарувачи, имало многу, може и повеќе од пола празни фоликули. Извадиле 10 од кои само 4 се зрели, другите ќе се чекаат до утре дали ќе созреат. Дали мислите дека е промашен тајмингот, дека требаше да примам уште терапија со оглед на тоа дека фоликулите споро растеа. ×Со ПЦОС сум