Dali vi pagja kosata od hormonite? Posle stimulaciite pocna mnogu da mi pagja, mislam deka mi e od toa, pred toa nemav problem.Sega pak stimulacii se plasam ke ostanam bez kosa ... A piev i pre mama neli vitamini ima...
Мене од Дхеа приметив одкако почнав даго пијам почна дами се кине и дами паѓа косата,на секое миење имав куп коса падната.Мене ете ми удри на коса,кај некој друг нема проблем иако пиев и други куп витамини
I mene mi pagjashe mnogu od hormonite,no potoa prestana i sega si izleguvaat novi vlakna ne se plashi ke prestane samo pagjanjeto barem kaj mene beshe taka
Здраво дали некој има побрзо правено инвитро дали може да ми ја каже постапката подетално и цените на услугите?Јас ке одам прв пат на инвитро само што го добив ваучерот.Се одлучив тоа да биде во New Born кај др.Трајоски Фала ви
Јас сум се уште во постапка во Систина. До сега имам дадено околу 19-20000 со лекови што треба да се докупат што не ги покрива фондот.
Za prvoto invitro so vaucer dopolnitelno samo za stimulacii plativ 55000 imav plus 24 inekcii, a za terapija za proces i po proces uste 30500. Individualno e. Za vtoroto invitro ne plativ dopolnitelno osve posle toa terapijata
Dali vo cenata se vkluceni i inekci za stimulacija. Dali na den na punkcija se plaka i za oplodivanje? Sto ako nema oploduvanje, sepak se plaka?
Консултација и ехо 3500 , инекции плус ,хормони испитав државно. Инаку пункција тие 25000 олус оплодување кое значи колку јакце клетки вадат за оплодување. Во случајот имав 3 извадени само и тоа беше 80000..да беа над 3 ќе беше 100 000ден. Али презадоволна и од докторите и сестрите и ембриолозите. Се гледа не се само за пари да ви земат како некои други...
Cetrotide инекциите фондот не ги покрива мене ми дадоа 5 тие беа 13000 само. Дополнително што ми дадоа после пункција Utorogestan, Estradiol,Impryl ми дадоа само тие се 3500 и инекција за пред трансфер и затоа толку испадна. Сега не знам точно до денар ама толку е од прилика
Јас знам дека не е штетен ни во бременост во нормални колични.Го користат за воспалителни процеси и инфекции за време на бременост.Можеби сум грешка