Во Скопје ќе изгубам цел ден. Повеке ми одгова да одам во некој околен град. Кнап сум со слободни денови. Некој да не има матичен во струмица/радовиш/гевгелија со 4д ехо?
Vo Strumica bitrebalo da ima vo Filip II Vo Shtip kaj dr.Organdziski bitrebalo da ima Vo Valandovo kaj dr.Getov isto taka ima. Kade najmnogu ti odgovara slobodno javi se i zakazi si
@Momichka имаш во Ремедика. Секој четврток доаѓа гинеколот. Нема гужва, смирено е. Се што сакаш ќе си прашаш.
Nesto ve nema nikoja,@spirkovski ti da ne napravi test, @kukla21 ti kako si?Nesto ne ste mi aktivni denes @Valentina888 dobredojde
Дали некој со генетска мутација MTHFR успеал да забремени само со пиење на фолна киселина од 5 мг, а без да пие метилфолат, и колку време сте ја пиеле фолната пред инвитрото?
Kako be jas sum tuka celo vreme,i samo gledam nekoj nesto da ne napisal,da se vklucam vo razgovor.Denes,dobro e,nestrpliva sum i jas sakam test da napravam,ama rano mi e mene epten,a me grepka hahahahhh
Auuu sega gledam,izvini hahaha nesto sum propustila,a si velam mi gi nema zenskive denes,kade li izceznaa....
@Herald jas nemam ispituvano mutacii no bidejki ne ja podnesuvam obicnata folna,nabaviv od bugarija l-metil folat i zdravje za nekoja nedela ke pocnam da zemam.vo sekoj slucaj ne bilo stetno.kolku sto znam obicnata folna so taa mutacija ne se prerabotuva voopsto,znaci isto kako da ne ja zemas.kolku ke ima vlijanie na uspesnosta na in vitroto neznam,no sigurno ovde ke dobies odgovor.srekno