Буквално никакви. Само мраз студени нозе цело време. На денот кога требаше да добијам имав менструални болки и кафеав исцедок. На 13 ден после трансфер имав позитивен тест.
so prvo ivf na 9-den imav bleda linija so lupa da ja baras ,a na 12-den zar crvena .. Se nadevam taka ke bide i sega planiram Nedela test da pravam 10-Den sum mi se paga pa ajde sosrejka ❤️❤️ site da imame ll crti
Рано ти е на 5 ти ден барем 8-9 почекај и јас бев со 5 дневни на 8 ден имав едвај видлива линија потоа постепено се затемнуваше ама на 5ти сигурно ке е бил негативен
Девојки здраво, дали ќе може некоја членка накратко да пише овде или во порака каков е процесот за трансфер на замрзнати ембриони? Само накратко ми кажаа кога ќе добијам циклус првиот ден да се јавам и тие понатаму ќе ме упатат што и како. Е сега дали откако ќе добијам циклус веднаш се почнува со некаква терапија и колку од прилика би траел тај процес за до трансферот?
Тие што чекавте ваучер од 16-17 октомври дали би стаса на сите на домашна адреса или ги имате веке подигнато мене претходниот четврток ми кажаа дека имам потврден одговор од фондот кога ѕвонев и дека петокот ке е пратен а дома не е уште стасал да не ми е залутал некаде или незнам денес се јавив пак ми кажаа дека треба да е испратен сабајле да се јавам за сигурни инф сто и како е работата
Истото прашање го имам и јас и мене ми кажаа исто па ако сака некој нека објасни овде сите да видеме каква е постапката
Ако правиш на природен циклус, буквално е како инсеминација. На 8 ден од циклус ми закажаа фоликулометрија, те следат и ти закажуваат трансфер. Од терапија имав клексан, аспирин, утрогестан и витамини. Ете толку е едноставно
Нема проблем. На 18 ден од циклусот ми беше трансферот, ете тоа заборавив да пишам Друго ако те интересира прашај
A zenski dali tie sto ste primale Crinone 8% vaginaleta gel .. ste imale nekogas cesanje pa i pecava ama nadvoresno ??
Jas imav strasnoo cesanje i crvenilo od krinoneto na posledniot transver a pred toa koga sum go primala ne mi bilo nisto