На 10ти ден од циклус бев на преглед, ми даде терапија Естрофем, Кардиопирин и Кринон гел и потоа на 16ти ден беше трансферот. После Клексани, Пролутекс и тоа Ако неш не објаснив слободно прашај
Na kolku dnevni embrioni ako se 3 dnevni uste e ramo za test a i mene kako da mi zirka nekoja liniicka i na dvata
Sure check nema nisto, ama ovaj drugiot pretpostavuvam e laboquick gledam mn mn bleda crtka, proverisi bhcg, kaj mene bese isto na 10ti den i imav bhcg 53
Шур чек се заникаде, многу често не покажуваат како што треба. Лабовик се најдобри, а најефтини Направи си и преку крв ќе знаеш најточно, пуштаме среќа
Ма како негативни,посебно на лабовик се познава Женче иди вади бета и со среќа труднечко си јас мислам
Denes cekam beta..... uste nikakvi simptomi nemam, nitu pak sum imala reakcii of lekojte osven modrinki of bockanjeto
Jas i na dvata gledam crti ..vtoriot test e broj1 aj drugi i ne lupuvam ajde sosrejka napravi preku krv ❤️
Девојкоо на вториот тест сигурноо имаа мноогу бледаа линијаа. Јас мислам дека е позитивно. Провери преку крв мислам дека ќе се радуватее