Eve i jas da se prijavam 4 ti den posle transfer na 2 blasto,simptomi nikakvi osven samo sto pisavte blagoto i mene mi se jade mnogu drugo nisto.A mi kazaa blago da ne jadam posle transfer.I nervoza me faka mnogu. @Verbenared koga ke pravis test? I kolku dena posle edna primena stop inekcija e izminato dejstvoto?
za dejstvo na stop nemam pojma ama mislam deka veke 2,3 den posle transver i ja nema veke .. pa planiram nedela zdravje na 10 den pa ke vidime ako ne me fatat ludi zici da pravam poposle ili utre sabajle Zosto da ne jades blago?? gluposti mi kaza proteinska hrana se jadam more se kiselo blago soleno meso se duri i prejadov nesto sto nemase pojma da go jadam samo izbegavam tropski ovoski ziva riba konzerva
Ти дури утре сабајле јас мислам може да си направиш со урина еден. Незнам зошто после трансфер ми кажаа да јадам само протеинска храна,повеќе јајца,месо,овошје,банана обавезно по една на ден а газирано,благо и млеко тоа да не јадам воопшто а ја се утепав јадејќе благо охх море зошто така ни се јаде,баш кога не треба се нервирам. Нервоза ме фаќа у тек на ден обавезно испади правам без веза..хормони и терапија тоа е што да правиме.
Test vednas si napravi i javi se na dokotorot kazi za promenite mene koga mi se pojavi toa vednas mi prekinaa aspirin i pocnav so prolutex najdobro konsultacija so doktorot
Јас имав успех кај Лазаревски, и за него имам само пофални зборови во секој поглед. Само што јас отидов кај него со сите анализи веќе направени, бидејќи со години лутав по клиники и свашта испитав (повеќето анализи самоиницијативно).
Јас од 6 ден почнав да правам тестови,и имав ептрн бледа линија,секој ден имав потемна и потемна.9 ден бета хцг 151 на 14 ден 1347 на 3 дневни ембриони
Ако не се рачуна денот од трансфер денес ми е 8ми ден на 3 дневни ембриони. Ама некако уште ми е рано за тест, ќе почекам уште 2-3 дена
kakvo razocaruvanje toa da ne go procitam !! So prvoto ivf na 14 den beta mi bese 132 ,a duri na 18 den bese 1790 nema pravilo i tuka sekoe telo e razlicno
Не е кај секого исто,зависи кога се случила имлантацијата,кај тебе е сигурно покасна.Уживај и за 2 дена пак можеш даси провериш бета.