Ако си во можност, повтори си Бета денес за да бидеш сигурна во резултатите. Најсигурната проверка е.
Не знам зошто ама јас и на овие од вчера гледам втори линии на сликата. За сигурно утре бета испитај си не се разочарувај веднаш
Девојки како доаѓате до др Јани кога нема термини? Има ли некој број од докторот? Нема термини до крај на декември
Следам на “мој термин” и кога ќе пуштат за нареден месец, веднаш се јавувам на матичен да ми закаже….
Секој 10ти во месецот пуштаат за нареден и одма одат треба да се следи. Ако има можност приоритетен да ти дадат без термин па да чекаш кога ќе завршат тие со термини за да те прими.
Кариотип тие многу битно испитување како досега нети кажале да испиташ незнам.Нк клетки исто го отфрлаат ембрионот како страно тело.Обавезно да испиташ
Сакам да испитам шеќер, но не знам што е подобро да испитам скриен шеќер, глукоза ОГТТ, инсулин ОГТТ, инсулиска резистентност или HOMA index? Што е најдобро да се испита?
Pa ne znam, doktorov nikogas ne mi spomna deka toa treba da ispitam. I drugite ispituvanja bea poveke na moja raka od forumov sto se informirav. Upat za nk kletki i kariotip od maticen ginekolog treba taka?
Девојчиња ај помош, знам дека пишуваше некаде ама да не лутам, кои документи беа потребни за втор ваучер? И дали спермограмот треба државно или приватно, или нема врска?
Сите сме така верувај, и јас се’ самоиницијативно испитав, што читав на интернет и овде на форумот… жално ама вистинито…