Lani pred stimulacii mi bese 0.11,me stimuliraa potoa ne go prveriv ama pred ovaa stimulacija doktorot rece deka e opadnat,sto znaci ...i nemam sekoj mesec folikuli
Nema otkazuvanje i jas bev so nizok amh uspeav so 4 rto invitro ..isto predhodno so suplementi izvadivme 3 jajce kletki 2 vrativme ...nema otkazuvanje
И јас сум со низок амх, дури на 4то ивф имав успех еве сега сум скоро 35 недела. Знам дека е тешко но нема откажување со добра терапија, суплименти и верба во сопственото тело ќе се успее секогаш има надеж само време треба.
Здраво тие што имате добиено ваучер за второ дете со замрзнати ембриони како треба да гласи ваучерот ја го добив но ниаде не пишува дека ми е одобрено со замрзнати
Devojki dali na nekoj poslem ifv mu se aktivirala kandidata...ke poludam cekam da napravam test a sega eve ova izleze navistina samo nesto izleguva da ne e raat covek
Dali dobivas redo no sekoj mesec ciklus.. Kazi mu na doktorot. Jas od koga izgubiv pocnav da pijam cikloproginova
Со каков протокол сте имале поголем успех и од што зависи како ќе оди постапката дали со долг или краток протокол?
Da da,redovno mi e sekoj mesec,sega pred ovoj proces piev cikloproginova za toa sto imav zaostanati folikuli i cista,a inaku pred sekoe ifv pijam cikloproginova
Chisti mi bea brisevite nemav so meseci maka no stom.pocnam so nekoi terapii na lekarstva i antibiotik i odma se pojavuva...sega sum tazna mislam deka nisto nema da bidne od transferot
Жени, ајде помош, утре сум на хсг, па после следи инсеминација... Ама сега читам немало право на ваучер за инвитро ако предходно имаш дете?? Друго, хив не постар од 6 месеци?? Зар на 6 месеци цело време се проверува ако не успеат ете инсеминации?? Ај брисеви да, ок разбирам... Ама ова? Ништо не ми е јасно Ние имаме хив(ова никој не ми побара) и два спермограма за мм, пап, брисеви, хормони и кс за мене... Тоа ми побараа до сега.