Честитки и со лесно Мојата бета беше малку повисока на 14 ден што значи супер си може и двете да се фатени
Ви благодарам мили.Додека не го видам тоа точкиче на ехо нема да бидам уште мирна,но само ќе гледам да бидам со позитивна мисла,па како господ кажал така.. Ми пишале некои,од симптоми до 5 ден немав ништо,после тоа почнаа болки во кичма и стомак( како за добивање циклус)главоболка,нервоза,ми се јаде многу,исто колената ме болат и нозете долу.
Jas denes 8den od transfer sum i si velam da pricekam uste den dva i odvreme navreme imam.menstrualni bolki nozete mn ladno pa naednas zesko izmeshani cuvstva
На колку дневни ембриони ? Да и нозете лед Ако си нетрпелива како мене направи и ти порано ако си со 5 дневен,а ако си со 3 причекај рано е.
Cestitki duso , ubavo izgleda testot a i betata vetuva . Bidi si spokojna. Kazi mi lezese li posle ET , kolku dena , kako funkcionirase?
Jas sega dobiv vaucer za vtoro dete iako trebase da bide za so zamrznati i dobiv za cela postapka mene mi odobija so eden nov spermogram i eden od 2021 god od prvoto inv sto mi bese denes podneaov samo molba za promena na baucerot a si ostanaa site isti dokumenti mislam deka ako ste bile so prethodni dobri spermigrami nema potreba od dva novi pred da pocnam so sobiranjeto na dok taka mi kazaa od fond
Лежев денот на трансферот и уште три дена ,одев само до вц ,се туширав накратко и за јадење станував другито време го лежев цело време. Од четвртиот ден си функционирав со одење,седење,но не се напрегав ич.Денес ми беше прв ден да излезам до град за да идам да ми земат бета,цело време си бев дома.
Da spermogramite bea solidni i toj i mene mi e od 2021 nekade, a i ti i jas sme so prvo dete ivf 2022, te pametam bas. So lesno neka ti e
Здраво девојки, јас сум скрос нова во ова Се спремаме, малце со брзање, оти имам бајаги годинки и ниско amh. Ништо друго не им се гледа на докторите проблематично, ќе видиме како ќе тргне патешествието. До сега не сум се ни обидувала да имам дете - немав ни партнер ни основни услови... Со среќа на сите!
Zenicki da vi kazam vcera imav transfer na tridneven osumkletocen embrion.da se nadevam na uspeh.me interesira nekoja od vas sto imala invitro a da bide pusac dali gi ima ostaveno cigarite ili samo gi namalila? Jas sum pusac i mi rekoa najmnogu 3 dnevno a obicno pusam po edna kutia na den.
Jas sum pusac i za vreme na transferot gi namaliv,e sega ne na 3 ama 5-6 pusev ,izbegavav kolku sto mozev