Здраво девојки , нова сум на форумот , па сакам да прашам после пункција која беше на 12 ноември и трансфер на 15 ноември , ми препишаа да ставам prolutex во стомак, до сега имам искористено околу 12-13, но стомакот ми стана премногу надуен и тврд, што ми го отежнува и движењето буквално не можам ни доволно да се исправам кога одам, дали е така нормално ?
И јас боцкав пролутекс со првото инв боцкав во стомак и клексан и пролутекс не сум имала никаков проблем нути модринки ниту надуеност ниту болка , според деновите тебе ти е време за добивање односно за недобивање можеби од хормоните така да осеќаш дали правеше тест или сеуште е рано
Можеби е рано, бидејќи имав трансфер на 3 дневни ембриони, а денес ми е 8ми ден од трансфер, но денес направив тест па јас како да гледам бледа линија и имам благи менструални болки
Освен ако не си примала стоп инекција пред пункција( на која дејството и трае две недели колку што јас памтам и знае да даде лажно позитивен тест), за 3дневни ембриони ова и те како е позитивен тест
Многу убава линија плус со 3 дневни ембриончиња на 8 ми ден inlove: А менструалните болки се и знак на рана бременост. Направи утре бета
Според напишаното ова и го очекував па ова не е бледа линија ова е црвена линија за 3 дневни ембриони а 8 ден супер можеш понеделник бета и да си бидеш мирна … Ти посакувам лесна и убава бременост
Zenski jas dobiv vo petokot posle neuspesniot et,e sega denes e nedela a jas veke nemam krvarenje mn mlaku,samo vo petokot imav malku poveke od voobicaenoto,vcera sabota mi bese normalno,a denes e pri kraj,nemase isfrlanje na parcinja nitu pak osetiv deka embrionot se isfrli,nekoja so slicno iskustvo
Стоп инекција сум примила на 10ти ноември , и мене ми беше страв од лажно позитивен тест поради инекцијата, но секако утре ке проверам преку крв. Фала ви на сите ви посакувам на сите две цртки Ова е тестот од денеска
Mila jas na denot na transfer primiv stop inekcija pa imav pozitivna beta na 11 den,taka da ne se sekiraj,pozitiven ti e testot
Одличноо, штом поминале 2 цели недели и имаш вака убедителна црта тоа е тоа И јас на 10ти ден со домашен тест имав исто ваква црта на трансфер на 2 ембриона